Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit luna trecută, în Las Vegas, la aproape două decenii după prima lor relaţie. A urmat o lună de miere în cel mai romantic oraș din lume, Paris, dar nu singuri, ci însoțiți de copiii lor, pe care îi au din alte relații. Mai exact, cu gemenii de 14 ani, Max și Emme, pe care JLo îi are cu fostul soț, Marc Anthony, dar și cu Violet (16 ani) și Seraphina (13 ani), copiii pe care Ben îi are cu actrița Jennifer Garner.

Cum a fost surprinsă Jennifer Lopez după luna de miere

După Paris, cuplul „s-a despărțit” pentru o vreme. JLO s-a răsfățat în Capri și în alte zone de vis din sudul Italiei. Tot în Capri, diva latino a susținut un show impresionant, la o gală UNICEF, așa că a îmbinat plăcerea cu munca. Ben, în schimb, s-a întors în America și a revenit la muncă, la post-procesarea filmărilor noului său film, despre istoria Nike. Mai mult, a avut și ceva necazuri cu mașina sa, un model superb de Tesla, în valoare de 120.000 de euro, automobilul fiind ridicat cu platforma. În cele din urmă, JLo a revenit în America, în cămunul conjugal, și și-a reluat și ea rutina de soție, de mamă, dar și de artistă.

Fotografii: Profimedia

Jennifer Lopez leaving the Dance Studio in Los AngelesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

În luna de miere petrecută la Paris, JLo a oferit un adevărat show de modă, fiind radioasă, veselă și îmbrăcată ultimul răcnet. Jurnaliștii de la Daily Mail au calculat cât au costat ținutele pe care diva le-a afișat în luna de miere, iar suma este amețitoare: 170.000 de dolari. Iată că imaginile recente din Santa Monica ne arată o JLO îmbrăcată în trening, nemachiată, cu părul prins și acoperindu-și fața cu o pereche masivă de ochelari de soare. Costumul sport-curcubeu atrage atenția de la o poștă, așa că nu credem că Jennifer Lopez și-a dorit să treacă neobservată, ba din contră. Deși îmbrăcată sport din cap până în picioare, cântăreața nu a renunțat la geanta Hermes, a cărei sumă, cu 5 zerouri, este de-a dreptul amețitoare.

Citește și: Jennifer Lopez, ținute de 170.000 de dolari în luna de miere. Imagini fabuloase cu toaletele de lux, cu care diva a defilat prin Paris. Numai o geantă costă 80.000 de $

Citește și: Ben Affleck, epuizat în luna de miere de focoasa JLo. Imaginile cu proaspătul însurățel dormind dus în timpul a ce ar trebui să fie o plimbare romantică pe Sena fac deliciul internauților