Fotbalistul brazilian de la Atlético Mineiro a devenit atracția buletinelor de știri după ce acesta a divorțat de femeia cu care a fost căsătorit timp de 12 și cu care are trei copii, ca să se căsătorească cu nepoata ei. Mai mult, acum a revenit cu o nouă veste, anunțând că va deveni tătic a patra oară.

S-a căsătorit cu Camila Angelo, nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț neașteptat. Hulk, celebru fotbalist brazilian, a anunțat că urmează să devină tată pentru a patra oară. Pe numele real, Givanildo Vieira de Sousa, sportivul s-a căsătorit la începutul anului 2020 cu Camila Angelo, nepoata fostei soții, iar acum cei doi vor avea primul lor copil împruenă. Celebrul fotbalist are viață demnă de telenovelă, iar povestea lui de iubire cu Camila a făcut înconjurul mapamondului.

Hulk si sotia gravidaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fotbalistul, în vârstă de 35 de ani, mai are trei copii cu fosta soție, iar acum urmează să devină tată pentru a patra oară, anunțul fiind făcut prin intermediul unei postări pe Instagram.

El a publicat o serie de imagini în care apare alături de actuala lui soție și cei doi arată fericiți ecografie bebelușului, fiind amândoi extrem de încântați.

“Astăzi, cu inima plină de recunoștință pentru Dumnezeu, vă anunț că pentru a patra oară voi fi binecuvântat cu un al copil. Inima mea e plină de fericire și nu pot decât să-i mulțumeasc lui Dumnezeu”, a scris acesta la descrierea imaginilor.

Givanildo Vieira de Sousa și Iran Angelo de Souza, mătușa actualei sale soții, au fost căsătoriți timp de 12 ani, din 2007 până în iulie 2019, când s-au despărțit în mod oficial. La scurt timp, Hulk a început o relație cu Camila Souza (32 de ani), nepoata fostei soții.

Fotbalistul și Iran Angelo au împreună trei copii. Ian are 10 ani, Tiago are 8, iar Alice 6 ani. Fosta soție se simte trădată. „E regretabil că domnul Hulk a făcut un asemenea lucru, nu sunt fericită că un mariaj de 12 ani se termină așa. Nu a respectat durerea celei care l-a iubit cu devotament, afecțiune, respect. Nu s-a gândit nici la copiii noștri”, a spus Iran după despărțire.

În vârstă de 35 de ani, Hulk a evoluat la echipe precum FC Porto, Zenit Saint Petersburg sau Atletico Mineiro. Pentru selecționata Braziliei a evoluat de 49 de ori.