Numele ales este un tribut adus monarhului în vârstă de 92 de ani. Micuța, cel de-al doilea copil al cuplului, prima fiind tot o fată, va fi botezată Lena Elizabeth.

Lena s-a născut în 18 iunie cu 4,1 kilograme, tatăl ei fiind prezent în momentul în care a venit pe lume.

Lena e al doilea copil care se naște anul acesta în familia regală britanică, după prințul Louis, al ducilor de Cambridge Kate și William.

Zara și Mike s-au căsătorit în 2011, la fel ca William și Kate, și au anunțat că așteaptă un al doilea copil în ianuarie. Zara, olimpică la echitație, a pierdut o sarcină în decembrie 2016.

Zara, a 16-a în ordinea succesiunii la tronul britanic, și Mike, fost jucător de rugby, mai au o fetiță de 4 ani, Mia Grace.

Zara nu e prințesă, aceasta fiind dorința părinților săi

Zara nu este prințesă, aceasta fiind alegerea părinților săi, prințesa Anne (singura fiică a reginei Elisabeta) și căpitanul Mark Phillips. Prin urmare, nici cele două fetei ale Zarei nu poartă titlul de prințese.

Într-un interviu acordat în 2015, Zara mulțumea părinților săi pentru faptul că au refuzat ca ea să poarte titlul de prințesă, dându-i astfel ocazia de a avea o viață normală.

Foto: Hepta

Citește și: