Acesta va fi întruchipat în noul film din serie de actorul Rami Malek, a anunțat chiar actorul joi, prin intermediul unei înregistrări.

Alegerea sa e una neașteptată, actorul în vârstă de 37 de ani având origini arabe. Pe de altă parte, însă, acesta deja este considerat o celebritate, după ce l-a întruchipat pe Freddie Mercury în filmul ”Bohemian Rapsody”, peliculă lansată anul trecut și care se bucură de un enorm succes. De altfel, rolul făcut i-a adus nenumărate premii, printre care un Oscar și un Glob de Aur.

Iar cariera sa, de acum înainte, nu poate avea decât un trend ascendent, așa cum s-a întâmplat cu toți actorii care au jucat în filmele din seria James Bond.

Cât despre rolul principal, speculații legate de noul agent 007 circulau de mai multe luni, în cărți fiind actorii Idris Elba și Richard Madden. În final, însă, s-a dovedit că alegerea a fost tot Daniel Craig. Acesta a confirmat însă că e pentru ultima oară când intră în pielea agentului 007.

Azi, producătorii au anunțat public numele noului agent 007 și al personajului negativ, dar Malek nu a fost de față, el fiind prins cu treburi în New York. Foarte curând, însă, se va alătura celorlalți actori din distribuție, filmările pentru a 25-a peliculă James Bond urmând să înceapă imediat.

Deocamdată nu este cunoscut numele filmului, dar se știe că din distribuție vor face parte și actorii Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnear, Jeffrey Wright și Léa Seydoux.

Vezi și Pierce Brosnan dă de înțeles că Daniel Craig a stricat seria filmelor James Bond. Cine crede că ar trebui să preia rolul

Citește și: