Luna de miere propriu-zisă va fi petrecută în Botswana, acolo unde cuplul și-a celebrat și prima aniversare, scriu mai multe publicații britanice. Destinația e una potrivită din multe puncte de vedere, inclusiv pentru faptul că acolo paparazzii nu vor putea fi pe urmele lor și vor pyutea să se bucure la maximum de intimitate.

Apoi, va exista și o mini-lună de miere, în fapt o escapadă de două zile în capitala Irlandei, Dublin. Aceasta va fi, practic, prima ieșire a cuplului peste hotare, după ce vor fi devenit soț și soție, a declarat o sursă pentru cotidianul Irish Indepedent.

Nu vor fi singurele ieșiri ale cuplului din următoarea perioadă. Zilele trecute a ieșit la iveală faptul că Harry și Meghan vor merge, înainte de nuntă, să scape de stres în Grecia.

Deși itinerariul e ținut deocamdată secret, se crede că Harry și Meghan vor zbura întâi în Corfu, locul de baștină al prințului consort Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a. De aici, la bordul unui yaht de lux, vor vizita insulele, inclusiv Zakynthos, un loc favorit al petrecăreților. Șederea din Zakynthos a fost confirmată de patronul unui hotel de aici, unde cuplul se va caza. Vor ajunge, cel mai probabil, și în Lefkas.

Fratele lui Harry, William, a ales pentru luna de miere Seychelles, stând împreună cu Kate într-o vilă de lux realizată din materiale naturale și reciclate.

Vezi și Total original! Prințul Harry și Meghan Markle au ales tortul pentru nuntă! Vezi și care e prețul exorbitant al petrecerii de nuntă

Citește și: