Visul americancei Meghan Markle era să nască acasă, înconjurată doar de femei. Dorea chiar să fie supusă hipnozei. Însă, în final lucrurile au stat cu totul altfel.

În cel mai mare secret, Meghan, care deja trebuia să nască de o săptămână, a fost urcată în mașină și dusă sub pază la un spital din Londra, unde a adus pe lume bebelușul regal. Se pare că cel care a pus piciorul în prag a fost Harry și că nici chiar cei din familia sa nu au știut, au dezvăluit sursele.

Cel mai probabil, Meghan, ân vârstă de 37 de ani, a fost dusă la spitalul Portland, unde o naștere normală, fără complicații, costă 15.000 de lire sterline.

Soția prințului Harry a petrecut acolo noaptea, născând la 5.26 dimineața. Nu se știe îmcă dacă nașterea a fost indusă.

Restul detaliilor urmează să fie anunțate zilele următoare. Prințul Harry a anunțat luni că băiatul său va fi prezentat ”în două zile”. Acesta a fost de față când băiatul său, al optulea strănepot al reginei Elisabeta a II-a, a venit pe lume și a declarat că îi este extrem de recunoscător soției sale.

Cât despre nume, vom avea de așteptat câteva zile până când acesta va fi anunțat. În cazul prințului Louis, mezinul lui Kate și William, născut în luna aprilie a anului trecut, tot într-o zi de luni, numele a fost anunțat abia vineri.

Toată lumea se așteaptă ca numele să fie unul tradițional, care să onoreze un membru al familiei regale britanice. Numele de familie al bebelușului va fi Mountbatten-Windsor. E posibil însă ca Meghan să insiste ca numele să fie unul american, mai puțin obișnuit. Preferatul său este Grey, dar și Shane se află printre favorite.

Vezi și Meghan Markle a născut un băiețel. Prima declarație a prințului Harry

Citește și: