Cancerul de colon a mai luat o viață. Kirstie Alley, câștigătoare a unui premiu Emmy și a unui Glob de Aur, cunoscută pentru rolurile sale din serialele de televiziune „Cheers” și „Veronica’s Closet”, a murit luni (5 decembrie), la vârsta de 71 de ani, după ce s-a luptat cu un cancer care a fost „descoperit recent”, potrivit unui comunicat al familiei.

Un reprezentant al lui Alley a confirmat marți, prin e-mail, pentru CNN, că aceasta fusese diagnosticată cu cancer de colon înainte de deces.

„Cu tristeţe vă informăm că incredibila noastră mamă, muncitoare şi iubitoare a murit după o luptă contra cancerului, care a fost descoperit recent”, au anunţat copiii ei, Lillie Price Stevenson şi William True Stevenson, într-un comunicat pe Twitter. „Pasiunea mamei noastre pentru viaţă, copiii ei, nepoţii ei şi numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei nemuritoare de a crea, au fost de neegalat şi ne inspiră să ne trăim viaţa din plin aşa cum a făcut-o ea”, a anunțat familia.

Reclusive Hollywood actress Kirstie Alley is seen out in public for the first time in THREE YEARS and hot on the heels of her latest Twitter controversy.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

John Travolta, mesaj emoționant după moartea lui Kirstie Allie

Kirstie Alley, care anunțase în ultimii ani că a renunțat la lumea filmului, a devenit cunoscută pentru rolul Rebeccăi Howe, în serialul NBC „Cheers”, pentru care a primit premiul Emmy în 1991, la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial de comedie”.

Ea a primit un al doilea Emmy pentru interpretarea unei mame singure care îşi creşte fiul diagnosticat cu autism, în filmul „David’s Mother”, lansat în 2020.

Kirstie Alley a jucat şi în comedia romantică din 1989 „Look who’s talking”/ Uite cine vorbeşte”, precum şi în două continuări, alături de John Travolta. De altfel, Travolta i-a adus un omagiu luni seară, publicând pe Instagram o fotografie cu Kirstie Alley în tinereţe, alături de un mesaj care nu mai are nevoie de nici un comentariu. „Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relaţii pe care le-am avut vreodată”, a declarat John Travolta. „Te iubesc, Kirstie. Ştiu că ne vom revedea”. 

Citește și: A murit Kirstie Alley. Viața, familia și cariera actriței pe care John Travolta a numit-o „cea mai specială”. A fost căsătorită de două ori și a adoptat doi copii

Citește și: S-a stins din viață Angela Lansbury, din „Verdict Crimă”. Actrița a murit ca o sfântă, în somn, la 96 de ani