De atunci, artistul este monitorizat și supravegheat încontinuu de către medici. Iată care este starea de sănătate a cântărețului.

Cântărețul a ajuns în stare gravă la spital în urmă cu câteva zile, după ce i s-ar fi făcut rău și nu s-ar mai fi putut ține pe picioare. Artistul se pregătea intens pentru un nou proiect muzical.

De atunci artistul este internat în spital și monitorizat de către medici. Din fericire, solistul se simte mult mai bine, iar în cursul zilei de azi, cel mai probabil va fi externat, anunță Spy News.

Artistul a suferit un accident vascular cerebral tranzatoriu

Până la vârsta de 65 de ani, cântărețul a ajuns de mai multe ori pe mâna medicilor. La începutul anului 2021 a fost infectat cu virusul Covid-19, iar în urmă cu șase ani a suferit un infarct care i-a schimbat viața radical.

Despre experiența Covid, de la începutul anului, iată ce spunea fiica sa: ”Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând, zilele acestea, şi să poată să se întoarcă acasă.

Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate.

El, cu siguranţă, s-a protejat, ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte”.

Citește și:

Cântărețul nostru a fost operat de urgență după ce i s-a descoperit o tumoare cerebrală. Mesajul artistului, de pe patul de spital

Bianca Drăgușanu, despre apariția la emisiunea ”Din dragoste”: ”Nu-mi permiteam din punct de vedere financiar la vremea aia nimic, nici telefon nu aveam”