După despărțirea neașteptată de Ashton Kutcher, Demi Moore a suferit cumplit și a preferat să nu se mai afișeze în public alături de un alt bărbat. Însă, frumoasa actriță iubește din nou la 59 de ani.

În ciuda veștilor devastatoare despre starea de sănătatea ale lui Bruce Willis, Demi Moore își trăiește discret noua poveste de iubire. Deși își pierduse speranța, celebra actriță pare mai îndrăgostită ca oricând la 59 de ani. Aceasta se iubește, în mare secret, de câteva luni cu celebrul bucătar elvețian și patron de restaurant, Daniel Humm (47 de ani), potrivit Page Six.

Demi și-a găsit fericirea alături de un nou bărbat, cu 13 ani mai tânăr, și e mai fericit ca oricând. Cei doi nu se mai ascund și deja și-au făcut apariția în public împreună. Demi Moore și Humm au fost văzuți împreună la prezentarea de modă Chloe Womenswear Fall/Winter 2022/2023, alături de Maria Sharapova, în Paris, Franța.

Chloe show, Arrivals, Autumn Winter 2022, Paris Fashion Week, France – 03 Mar 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Sunt foarte îndrăgostiți în acest moment. Daniel lucrează mult și din greu în propriul restaurant, Eleven Madison Park, dar, cu toate astea, își rezervă timp pentru cine romantice cu Demi”, a declarat o sursă pentru sursa mentionată

Reprezentanții celor doi nu au vrut să comenteze sau să facă public vreun detaliu despre relația lor.

Vestea despre relația lor secretă vine la doar o zi după ce fostul ei soț, Bruce Willis, și-a anunțat ieșirea la pensie după ce a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune provocată de leziuni ale creierului care afectează abilitatea de a vorbi, de a scrie sau de a înțelege informația.