La doar câteva luni de la despărțirea de Vlad Gherman, cu care a avut o relație de nouă ani, actrița Cristina Ciobănașu iubește din nou.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat la începutul lunii februarie printr-un video emoționant că au decis să-și spună „Adio” după o relație de nouă ani. Fanii sperau totuși că se vor mai gândi și vor mai da o șansă relației lor, însă acum lucrurile sunt clare: nu mai există cale de împăcare întrei ei. Și asta, pentru că frumoasa actriță are un nou iubit și pare foarte îndrăgostită. Mai mult, ea nu ezită să se afișeze cu tânărul care i-a furat inima, semn că relația este una serioasă.

Conform celor de la Playtech, noul partener al Cristinei Ciobănașu se numește Alex, iar povestea lor de iubire ar fi început în urmă cu câteva luni de zile. Recent, cei doi au fost surprinși plimbându-se prin Centrul Vechi din Capitală. Actrița și-a sărutat și și-a îmbrățișat partenerul în public, iar acest lucru indică faptul că nu mai vrea să se ascundă și este gata să le spună tuturor că are o nouă relație.

Cristina-Ciobanasu_Fructul_oprit_foto-2221SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În plus, cei doi îndrăgostiți au mers împreună la un festival de muzică și s-au fotografiat. Cristina Ciobănașu este cea care a publicat fotografia în mediul online, iar din imagine se poate observa că vedeta simte din nou fiorii dragostei.

Imediat după despărțire, Vlad Gherman a traversat o perioadă extrem de dificilă. Actorul a ținut în permanență legătura cu fanii săi și nu s-a fericit niciodată să-și arate emoțiile. Actorul a mărturisit că a suferit enorm și că a căzut în capcana viicilor după separarea de Cristina Ciobănașu.

„O perioadă despre care nu pot să vorbesc decât cu o oarecare rușine în suflet. Și asta pentru că am început să consum foarte mult alcool, lucru pe care nu-l făceam, eu dacă beam o sticlă de vin pe an. Cred că ajunsesem la un moment dat să beau o sticlă pe zi.

Am început să fumez țigări pentru că stăteam cu sora mea, ea fiind fumătoare. Am început să fumez, să-mi cumpăr singur pachete de țigări. Ajunsesem să am o perioadă în care fumam aproape un pachet pe zi”, a dezvăluit Vlad Gherman într-un vlog.

Citește și:

Când va avea loc nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ilie Năstase i-a dat de gol!

Are o avere estimată la 170 de milioane de dolari, însă stilul ei vestimentar lasă mult de dorit