Prințul Harry și Meghan Markle au șocat luna trecută cu un interviu șocant pe care l-au acordat lui Oprah Winfrey, în care au vorbit despre motivele care au dus la decizia lor de a părăsi familia regală și cu ce s-au confruntat cei doi pe parcursul ultimilor doi ani. Însă, una dintre cele mai controversate și mediatizate declarații pe care Meghan Markle a făcut-o a fost cea în care a acuzat familia regală de rasism. Ducesa a dezvăluit că la palat un membru al familiei regale a făcut discuții despre ce culoare ar fi urmat să aibă Archie, copilul ei. Ca urmare a atmosferei ostile, Meghan a mărturisit și faptul că s-a gândit la suicid în timp ce era însărcinată cu primul său copil.

Meghan Markle nu a luat parte direct la aceste discuții, ci a aflat prin intermediul soțului ei, Prințul Harry. Atât Meghan, cât și Harry, nu au divulgat numele membrului familiei regale care a făcut aceste comentarii rasiste, dar au precizat că nu este vorba de regină Elisabeta a II-a sau de prințul consort Philip.

După aceste declarații șocante au existat nenumărate speculații cu privire la persoana care a făcut aceste remarci. Însă, Lady Colin Campbell, o cunoscută scriitoare britanică ce a publicat mai multe romane despre familia regală, a dezvăluit într-un video publicat pe contul ei de YouTube că persoana care a lansat comentariile rasiste este Prințesa Anne, unica fiica a reginei Elisabeta a II-a și a Prințului Philip, preferata Suveranei.

Campbell a discutat cu o sursă apropiată a familiei regale înainte de a face publică această informație. „Nu au existat îngrijorări cu privire la culoarea pielii lui Meghan. Prinţesa Anne a fost pe bună dreptate îngrijorată de faptul că, dacă această căsătorie va continua şi vor apărea copii, ar exista probleme uriaşe, nu din cauza culorii pielii, ci din cauza hotărârii şi a incapacităţii lui Meghan de a aprecia diferenţele culturale”, a spus scriitoarea în filmuleț.

Lady Colin Campbell îi ia apărarea prințesei Anne, spunând că de fapt este vorba despre o neînțelegere și ducesa de Sussex a interpretat greșit îngrijorarea fiicei reginei. Potrivit autoarei, Prințesa Anne nu considera că Meghan Markle se poate integra în familia regală britanică. Scriitoarea a mai menționat că discuția pe care prințul Harry a avut-o cu Prințesa Anne a fost despre diferențele culturale dintre britanici și americani și că acele comentarii la adresa lui Meghan Markle nu au fost rasiste.

Citește și:

Ce meserie are, de fapt, Ramona Olaru de la Neatza. Nimeni nu ar fi crezut așa ceva!

Îl recunoști? A fost unul dintre cei mai sexy bărbați din lume, iar azi arată așa