Gurilele rele spuneau, în urmă cu câteva zile, că Deea Maxer s-ar iubi, în taină, cu un medic estetician putred de bogat, însă se pare că lucrurile nu stau deloc așa.

Nimic mai neadevărat! Surse apropiate din anturajul celor doi au declarat că tânărul brunet nu este deloc un bărbat bogat.

„Băiatul cu care este acum Deea este super de treabă, este super mișto ca om, doar că este sărăcuț, nu este bogat.

Nu are service-ul lui, el lucrează la un service auto, iar mașinile de le vinde i le aduce șeful lui și el îl ajută pe șeful lui să le vândă mai departe.

El nu este dealer de mașini, nu este vreun afacerist care învârte banii cu lopata. Muncește și el normal, ca orice om”, au declarat pentru Click! surse apropiate din anturajul celor doi.

De altfel, chiar robert se prezintă pe Instagram ca fiind specialist în vânzări și achiziții auto.

Chiar și așa, fosta soție a lui Dinu Maxer se pare că este foarte împlinită și fericită în brațele actualului partener de viață, Robert Drilea, cu trei ani mai mic ca ea la cei 30 de ani ai săi.

el-e-mai-mic-cu-trei-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cei doi petrec foarte mult timp împreună, călătoresc prin țară, iar mai mult decât atât, recent, tânărul a însoțit-o pe actuala parteneră de viață la un spectacol de lângă București, unde ea a urcat pe scenă.

De când Deea și Dinu au anunțat că au divorțat, bruneta are din ce în ce mai multe contracte de imagine, așa că venitul ei crește de la o lună la alta, iar banii, în prezent, nu au devenit o problemă pentru ea.

Decizia luată de Dinu Maxer

Asta, chiar dacă Dinu Maxer anunța zilele trecute că, în ceea ce privește spectacolele de pe litoral, a decis că el și Deea nu vor mai urca pe scenă împreună. Deea a fost înlocuită chiar de fiul lor, Andreas.

„În ceea ce privește marea, litoralul, statul la mare în hotelul celebru în care stăm noi, nu vom mai merge împreună. Contractul l-am preluat eu cu Andreas.

Andreas se ocupă de momentul de început cu copiii. De ani de zile face acest lucru și le cântă copiilor. În partea a doua cântăm, dansăm show interactiv. Nu face show de belly dance”, a declarat Dinu Maxer, la Antena Stars, dând de înțeles că a rupt orice legătură cu fosta soție.

Dinu Maxer, despre sfârșitul mariajului cu Deea: ”A fost senzațional, nu regret absolut nimic!” De fapt, ce a pus capăt căsniciei: infidelitatea, violența, scandalurile?

Cum au împărțit copiii

Deea și Dinu Maxer au ales să divorțeze, pe cale legală, la notar. Chiar dacă s-au separat, cei doi locuiesc în același bloc, la etaje diferite, unul la etaj doi și altul la etajul patru. Totul de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas (11 ani) și Maysa (de 3 ani).

După separare, băiatul a rămas în grija tatălui, iar fetița în grija brunetei.

Vezi și După despărțirea lui Dinu Maxer, acum fosta lui soție are un iubit. Deea Maxer a confirmat relația: „Da, este iubitul meu!” FOTO

Citește și:

EXCLUSIV Dan Cruceru, confesiunile unui familist: „Suntem de 15 ani împreună și încă ne iubim, ba chiar foarte mult”

Ce frumos vorbește actorul nostru despre soția sa! „Încununează tot ceea ce este bun! Când au fost momente grele, a preluat ea, tacit”