Lidia Buble l-a dat uitării pe Răzvan Simion și iubește din nou. Artista s-a dat de gol după e a făcut publice din imagini din vacanța ei în Ibiza.

Lidia Buble a postat zilele trecute imagini din vacanța în Ibiza, însă un detaliu le-a atras imediat fanilor. Aceștia au observat că artista primește multe like-uri și comentarii de la un actor celebru. Este vorba despre Harlys Becerra, celebrul actor de origine cubaneză, cunoscut pentru rolul unui polițist în serialul spaniol ”Vis a vis”, de pe Netfix.

LIDIA-BUBLESeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

„Frumoasă!”, este comentariul pe care bărbatul i l-a lăsat pe Instagram cântăreței, iar la o imagine la care Lidia a scris 9.11, actorul i-a spus că este un număr norocos, având pesemne o semnificație aparte pentru ei, iar artista postează din ce în ce mai des în spaniolă.

Mai mult, pe rețelele de socializare, cei doi au publicat fotografii din același loc. Harlys Becerra o răsfaţă pe celebra blondină ori de câte ori are ocazia. Recent, bărbatul i-a gătit partenerei sale, iar Lidia s-a mândrit cu preparatele pe reţelele de socializare.

Lidia a mai postat o imagine cu el în urmă cu câteva săptămâni, dar i se vedea doar tatuajul de pe ceafă, dar nimeni nu a știut cine e.

Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba. Presupusul iubit al Lidiei Buble este un bărbat înalt și musculos, acesta avînd o înălțime de 1.82 metri. Actorul este cunoscut pentru aparițiile sale în producții precum: ””Vis a vis”, ”Bounty Hunters ”, ”Rețeaua Cubaneză”, ”A opta victimă”.

Citește și:

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a căsătorit! Cine este cel care i-a devenit soț

Gestul uluitor al artistei Sarah Harding înainte să piardă lupta cu cancerul. Colegele ei de trupă sunt devastate