Din clipa în care a ieșit la iveală decizia Prințului Harry de a se muta din Palatul Kensington, presa tot încearcă să afle ce și mai precis cine l-a determinat să facă acest pas. Și tot mai multe mărturii o indică pe Meghan Markle drept cauză a „schismei” dintre copiii Prințesei Diana.

Potrivit unei surse, Harry, în vârstă de 34 de ani, s-a supărat fiindcă William (36 de ani) nu a depus suficient efort pentru a o ajuta pe Meghan să se simtă binevenită în familia regală. Disputa dintre cei doi frați s-a atenuat abia când tatăl lor, Prințul Charles, a intervenit, iar William și Kate i-au invitat anul trecut pe Harry și Meghan să petreacă Crăciunul cu ei la casa lor din Norfolk. Dar tot n-a fost suficient ca distanța dintre Harry și William să se micșoreze: relația dintre ducii de Cambridge și ducii de Sussex s-a răcit tot mai mult până când cei din urmă au preferat să se mute din Palatul Kensington în conacul Frogmore.

O sursă a declarat pentru Vanity Fair că orice dispută ar exista, aceasta este între cei doi frați: „Harry a considerat că William nu i-a întins covorul roșu lui Meghan și i-a reproșat asta fratelui său.S-au certat un pic și s-au calmat doar când Charles a intervenit, cerându-i lui William să lase de la el. Asta a fost când ducii de Cambridge i-au invitat pe cei de Sussex să petreacă Crăciunul cu ei”, a povestit persoana menționată.

Citește continuarea pe eva.ro.