”Sufăr de anxietate, întotdeauna am avut anxietate”, a declarat el într-un interviu recent. Și deși nu pare mare lucru, actorul susține că a cunoscut această stare în toată profunzimea ei și ”nu e deloc amuzant”.

 Declarația vine pe neașteptate, dat fiind faptul că actorul e o prezență foarte veselă întotdeauna, iar comentariile sale de pe rețelele de socializare fac deliciul internauților, fiind pline de umor, ba chiar ușor sarcastice pe alocuri. Oamenii de știință spunm însă ca sarcasmul poate fi un răspuns tocmai la anxietate.

În plus, Reynolds, în vârstă de 41 de ani, are o carieră de invidiat în Cetatea Filmului, Hollywood, o familie frumoasă (el fiind căsătorit cu Blake Lively și având doi copii), e sănătos și unul dintre cei mai chipeși bărbați celebri.

Reynolds a dezvăluit că se luptă cu anxietatea încă din copilărie, iar de vină pentru stările lui inițiale a fost tatăl său, un factor major de stres pentru toți cei ai casei. Ulterior, anxietatea s-a manifestat înainte de orice ieșire în public, când se confrunta cu greață, motiv pentru care niciodată nu mânca nimic înainte.

În timp, a învățat să-și gestioneze stările refugiindu-se în personajele pe care le juca, folosindu-se de aplicații pe telefon pentru meditație. A încercat să reziste tentației de a lua medicamente, preferând să facă sport și să se îngrijească mai bine, mai spune el.

Foto: Hepta

Vezi și Aromaterapia și uleiurile esențiale pot reduce anxietatea

Citește și: