Se pare că frumoasa actriță s-a săturat să stea singură acasă cu copiii, în timp ce Ryan este tot timpul plecat. „Nu reușesc să mai petreacă timp împreună, pentru că amândoi au un program aglomerat. În ultimii ani, Ryan a lucrat doar înafara orașului, în timp ce Blake a fost nevoită să stea acasă cu copiii. Distanța dintre ei și-a spus cuvântul”, a declarat o sursă pentru publicația menționată.

Ryan Reynolds și Blake Lively divorțează după șase ani de căsnicie!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Citește și: Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au recreat o veche fotografie de familie. Ce-a ieșit e de tot râsul | 

Ryan Reynolds și Blake Lively s-au căsătorit în 2012

Blake Lively este căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds de șase  ani. Cei doi s-au cunoscut în 2011, pe platoul de filmare al lungmetrajului „Green Lantern 3D: Protectorul Universului”, iar, un an mai târziu, după ce au fost mai întâi buni prieteni, s-au căsătorit, în mare secret. Ei au împreună două fetițe, James,în vârstă de trei ani,și Ines, care în luna septembrie va împlini doi ani.

 

Ryan Reynolds a dat de mai multe ori de înţeles că vrea să aibă o familie mare: „Amândoi provenim din familii numeroase – părinţii mei au făcut patru copii, ai lui Blake au făcut cinci. Toată lumea spune că asta este o nebunie, dar vom putea afla asta doar când vom ajunge acolo”, spunea actorul.

Reprezentanții celor doi actori nu au confirmat încă informația.

Citește și: