Îndrăgitul cuplul a anunțat că a donat 1 milion de dolari pentru ajutarea celor infectați cu temutul virus.
Într-un mesaj publicat pe contul său de Instagram, Ryan Reynolds a anunțat că el și Blake vor dona banii către Feeding America și Food Banks Canada și vor fi folosiți pentru achiziționarea alimentelor pentru persoanele bolnave de coronavirus care se află în dificultate.

Actorul s-a arătat îngrijorat precizând că a realizat că răspândirea virusului i-a afectat în special pe oamenii în vârstă, care poate în această perioadă nu au posibilitatea să își procure hrană, având probleme de sănătate și/sau venituri mici.

„Covid-19 a avut un impact imens asupra persoanelor în vârstă și a celor cu venituri mici. Eu și Blake donăm 1 milion de dolari pentru a ajuta băncile de alimente din America și Canada. Aveți grijă de trupurile și inimile voastre. Fiți bucuroși. Sunați pe cineva care este izolat și care ar putea avea nevoie de ajutor”, a scris Ryan Reynolds pe Instagram.

De asemenea, Reynolds a făcut apel către toți urmăritorii săi să doneze pentru cele două organizații, pentru ajutorarea bolnavilor de coronavirus.

„Cu toate că trebuie să ne distanțăm pentru a-i proteja pe cei care nu se pot autoizola, tot putem rămâne conectați. Puteți face un video, pe Facetime sau Skype. Amintiți-vă că dragostea poate trece peste orice. Fie că faceți cumpărături pentru persoanele în vârstă sau ajutați la pregătirea meselor copiilor, cu toții putem face câte ceva pentru cei din jur sau pur și simplu să alegem să stăm acasă. Vă trimit dragostea mea”, a scris Blake Lively pe Instagram.

Blake Lively și Ryan Reynolds nu sunt singurele celebrități care au donat. Chiara Ferragni a lansat o campanie de strângere de fonduri pe platforma sa digitală care a strans până la ora actuală 4 milioane de euro și a donat 250.000 de euro de care vor beneficia spitale din Napoli, Milano și în general din zona Lombardiei.

Justin Timberlake,născut în  Tennessee, a donat bani pentru banca de alimente  Mid-South Food Bank. “Orice donație chiar și mică ajută”, a scris artistul pe Twitter.

La începutul lunii februarie, Justin Bieber a donat, de asemenea, 29,000 de dolari fundației Beijing Chunmiao Children’s Aid Foundation pentru a ajuta copiii din China care au fost afectați de  pandemia Covid-19.

Citește și: