Starul american s-a schimbat radical. Nu mai seamănă deloc cu bărbatul sexy, plin de mușchi și atrăgător, din  „Gladiatorul”,  de care au fost îndrăgostite milioane de femei din întreaga lume. Imaginea lui este departe acum de cea a unui sex-simbol, așa cum era considerat la începutul anilor 2000.

Russell Crowe a ajuns de nerecunoscut.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În ciuda faptului că este foarte activ în cariera lui, Russell se pare că nu mai pune așa mult preț pe imagine. Cu multe kilograme în plus, actorul a albit tot și și-a lăsat părul lung. Are un aspect neîngrijit, iar la prima vedere nici nu ai spune că este un star de la Hollywood.  Mai mult, acesta și-a uimit fanii cu noul lui look, lăsându-și mustață și barbă lungă.

Citește și: Grace Kelly a fost una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar iată cum arată nepoata ei. Seamănă perfect cu faimoasa ei bunică

Russell Crowe se află într-o vacanță în Italia

Ajuns la 54 de ani, actorul profită de orice moment liber pentru a se bucura de lucruri simple. Când nu se află pe platoul de filmare, el se relaxează în vacanțe. Așa se întâmplă și zilele acestea. Crowe se află într-o vacanță, în Italia, Florența, unde a fost surprins de paparazzi, la o terasă, bând o bere cu un prieten.

Russell Ira Crowe este un actor neozeelandezo – australian. A debutat în actorie la începutul anilor 1990 cu roluri în seriale australiene de televiziune, așa cum a fost „Police Rescue”,  și filme precum „Romper Stomper”. În anii 2000, Russell Crowe a fost nominalizat de trei ori pentru titlul de cel mai bun actor, iar în anul 2001 a câștigat Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul său din filmul „Gladiatorul”.

Citește și: