A devenit faimos tocmai pentru rolul din Gladiatorul, unde era un luptător desăvârșit și își afișa mândru trupul bine lucrat și plin de mușchi. Însă, imaginea lui de azi este departe de cea pe care o afișa în anii 2000, pe vremea când făcea furori în filme de succes „Gladiatorul”, „The Insider” sau „A Beautiful Mind”.

Starul de la Hollywood, câștigător al premiului Oscar, este transformat total și a rămas doar o umbra a bărbatului sexy, după care suspinau toate femeile. Ajuns la 58 de ani, Russell Crowe a ajuns de nerecunoscut. Acesta a pierdut lupta cu kilogramele și pare că se îngrașă mai mult pe zi ce trece.Dacă pe vremuri era un sex simbol, azi acesta are un aspect neîngrijit, iar hainele stau să plesnească pe el. Actorul a albit, și-a lăsat și barbă și nu-l avantajează deloc, pentru că îl îmbătrânește și mai mult. Fanii sunt dezamăgiți de imaginea pe care acesta o afișează și sunt de părere că dintr-un sexy gladiator s-a transformat într-un Moș Crăciun.

Colosseo, arriva il gladiatore Russell CroweSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

„Moș Crăciun, să ne aduci cadouri”, „Noe”, „Tu erai gladiatorul, ce s-a întâmplat’, „Ha! Nu te-am recunoscut deloc’, „Ne e dor de vechiul Russell’, Te rog slăbeşte!’, au fost câteva dintre reacțiile faniilor.

Cu toate acestea, Russell nu și-a pierdut farmecul și se iubește cu o femeie cu 27 ani mai tânără descât el. Este vorba despre Britney Theriot, originară din New Orleans, care a reușit să-l transforme total pe actor. Cei doi au început o relație, la scurt timp după ce a renunţat la căsătoria sa cu actriţa australiană Danielle Spencer, cu care s-a căsătorit în 2003.

„Este mult mai liniştit, diferenţa este ca cea dintre noapte şi zi(…). Britney l-a adus pe Russell cu picioarele pe pământ, iar acum este doar un ursuleţ de pluş!”, a declarat o sursă.

Actorul nu o duce rău nici pe plan profesional. Acesta primește oferte pe bandă rulantă și a încheiat recent filmările la Thor: Dragoste şi tunet, în care va apărea în rolul lui Zeus, iar în prezent filmează la „Poker Face”, „Rothko” și la seria TV „2022ARK: The Animated Series”.

Russell Ira Crowe este un actor neozeelandezo – australian. A debutat în actorie la începutul anilor 1990 cu roluri în seriale australiene de televiziune, așa cum a fost „Police Rescue”, și filme precum „Romper Stomper”. În anii 2000, Russell Crowe a fost nominalizat de trei ori pentru titlul de cel mai bun actor, iar în anul 2001 a câștigat Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul său din filmul „Gladiatorul”.

Foto: profimedia/ Hepta

Citește și:

Vladimir Drăghia, tătic pentru a doua oară! Primele imagini cu ecografia și modul emoționant în care a fost făcut anunțul: ”Facem om nou!”

Tătic pentru prima oară! Ce bucurie! Actorul s-a împăcat cu fosta soție și au devenit părinți!