Jerry Hall era cea de-a patra soție a miliardarului, care s-a îmbogățit din mass-media.

Rupert Murdoch s-a însurat la 85 de ani, dar iată că mariajul nu a durat mai mult de 6 ani. Săptămâna aceasta a fost încheiată procedura de divorț, la nici două luni de când cei doi s-au separat.

„Jerry și Rupert Murdoch și-au finalizat divorțul. Ei rămân prieteni buni și își doresc unul altuia tot binele în viitor”, a fost o declarație comună făcută de reprezentanții fostului cuplu.

Exclusif – Prix Spécial – No Web No Blog – Jerry Hall et son mari Rupert Murdoch en lune de miel à Saint-Paul de VenceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Presa internațională scrie că Jerry Hall, în vârstă de 66 de ani, ar urma să intre în posesia unei vile din sudul Franței, dar acordul de divorț nu îi dă controlul asupra niciuneia dintre numeroasele proprietăți din SUA ale lui Murdoch.

Avere de 17 miliarde de dolari

Rupert Murdoch are o avere estimată la 17 miliarde de dolari și orchestrează sute de produse media, cele mai importante din portofoliul său fiind Fox News, cotidianul economic „Wall Street Journal“ şi tabloidul de dreapta „New York Post“.

Acesta a fost căsătorit de trei ori. Prima lui soție a fost stewardesa australiană Patricia Booker (1956-1967), iar apoi, timp de peste 30 de ani, până în 1999, a fost căsătorit cu jurnalista britanică Anna Mann, care, potrivit presei de la acea vreme, a primit peste un miliard de dolari după divorţul lor.

Câteva zile mai târziu, miliardarul s-a căsătorit cu o femeie de afaceri de origine chineză, Wendi Deng, absolventă a Universităţii Yale. Cei doi au divorţat în 2013, la New York. Din aceste căsnicii, au rezultat şase copii, iar Jerry Hall, care i-a fost parteneră de viață și lui Mick Jagger, este mama a patru copii.

Vezi și Există viață și după al treilea divorț. Magda Vasiliu, „la dolce vita”, în Italia. Cu ce se ocupă acum fosta știristă de la Prima TV

Citește și:

Flick „Domnul Rimă” și Denisa Fîlcea și-au botezat fetița. Imagini superbe de la ceremonie

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doa oară. Prima poză cu burtica. Wow, solista a spus și cine este tatăl copilului