Încă de când era în liceu, Ruby a fost complexată din cauza faptului că avea un bust generos, mult mai mare decât fetele de vârsta ei. Prin urmare, la scurt timp după terminarea liceului, și-a făcut operație de micșorare a sânilor.

”Eram complexată pe atunci pentru că multe dintre colegele mele, colegii mei făceau mișto de mine”, a declarat Ruby.

Nimeni nu a știut, nici măcar părinții ei. La scurt timp, și-a dat seama că nu a luat o decizie bună și a urmat o altă operație, de această dată pentru mărirea bustului.

Numai că, pe lângă faptul că rezultatul nu a fost cel scontat, Ruby nici nu a respectat indicațiile medicului, nepurtând bustieră. Prin urmare, operația sa s-a deschis, urmând zile și nopți de chin.

”Mi-am făcut-o pe prima de micșorare, apoi pe a doua ca să repar și am nenorocit situația complet. Da, bustul meu natural era mai mare decât acum. Era foarte drăguț… îmi pare rău acum”, mai spune Ruby.

”Toată vina a fost a mea, nu am ascultat indicaţiile medicului, nu am purtat bustieră. Mi s-a deschis operaţia, era carne vie, m-am dat cu alifie şi mi-am pus leucoplast, nu mai ştiu ce era în capul meu atunci”, își amintește vedeta.

A fost o chestiune de timp până când a urcat din nou pe masa de operație, recent. De această dată, totul a decurs bine, iar vedeta e mulțumită de rezultat, după cum a declarat ea la Antena 1.

Eu sunt încă în recuperare… Da, acum am făcut ceva frumos. Mă bucur că acum a dat Dumnezeu să iasă exact așa cum îmi doresc eu.

(Bustul – n. red.) Nu arăta foarte bine – am vopsit gardul cât am putut, timp de vreo 7 ani”, a declarat ea.

În ultimii 7 ani, am avut complex. (…) am zis că mă accept aşa cum sunt, dar nu era aşa”, a mai povestit cântăreața iadul prin care a trecut.

Vezi Lora, de nerescunoscut, într-o fotografie de acum 11 ani. Fanii au însă ceva de comentat: ”Dacă ți-ai pune silicoane, ai fi perfectă!”. Răspunsul cântăreței e tranșant

Citește și: