Le-a spus fanilor că e bine și că ea singură e răspunzătoare pentru problemele ei și fanii nu au mai înțeles nimic.

În cele din urmă, vedeta a venit și cu explicații. Ruby a suferit o nouă intervenție la nivelul sânilor. Vedeta le-a povestit fanilor săi că nu este pentru prima dată când trece printr-o asemenea situație și că felul ei mai ”zbuciumat” de a fi îi aduce mereu probleme.

A tăiat lemne și a ajuns la spital

”Vă mulțumesc că vă gândiți la mine. Am ajuns iarăși la doctor pentru că nu am avut grijă de intervenția mea de la sâni. Spre rușinea mea, am niște zvâcuri de nebună și nu pot să stau potolită niciodată. După prima mea intervenție, am avut un concert în Iași și am început să mă comport ca o nebună, ca și cum nu mi se întâmplase nimic”, a notat Ruby.

Ruby este conștientă că din cauză că nu respectă cum ar trebui indicațiile medicilor problemele sale se agravează. Iar dacă prima oară a ajuns pe patul de spital pentru că a dansat pe scenă, iar a doua oară a reținut apă, acum, suferința ei are drept cauză faptul că a tăiat lemne.

”Acțiunea mea de acum câțiva ani m-a afectat pe termen lung și a trebuit să intervin din nou. Am început să rețin apa, mi-a scos apa doamna doctor. După care, iarăși. M-am pus să sparg lemne acum câteva zile și iata-mă, sunt aici! Dar o să fiu bine!”, a mai adăugat vedeta.

Citește și:

Ashley Benson și artistul G-Eazy formează cel mai nou cuplu din showbiz! S-au întâlnit în mare secret timp de trei luni, iar acum s-au logodit

Care a fost, de fapt, adevăratul motiv pentru care Meghan Markle și prințul Harry au vrut să plece din Marea Britanie?