Până la vârsta de 32 de ani, Ruby a trecut prin nenumărate schimbări fizice. Și-a pus silicoane de trei ori, apoi și-a micșorat nasul, și-a mărit buzele și a apelat la stomatolog pentru a-și pune fațete dentare.

Iată că artista nu se oprește aici și este pregătită pentru încă o intervenție. De data aceasta la nivelul feselor, relatează Click!.

Ruby-vrea-un-posterior-mai-mareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În ultima perioadă Ruby a slăbit destul de mult, așa că posteriorul a suferit și el din această cauză. Nu o deranjează că e slabă, dar parcă și-ar dori ca posteriorul să fie mai bombat. Prin urmare, Ruby a anunțat, în cadrul unei emisiuni TV, că va lua măsuri.

„Să mă apuc de sport sau să fac varianta aia simplă (operația de implant fesier – n.red.)”, a spus bruneta, dând dotuși de înțeles că va recurge la operație.

A venit apoi cu o completare, pe rețelele sociale, clarificând pentru fani la ce îmbunătățiri a recurs de-a lungul timpului. „Am două operații estetice mari și late. Una la nas, am făcut-o de două ori (…) și cea de la sâni”, repetată și ea, a spus artista pe contul său de Instagram.

Zilele trecute, Ruby a postat pe aceeași rețea de socializare un colaj de fotografii din diferite perioade din viața ei, inclusiv din cea în care participa la Asia Express, sesizând că niciodată nu a fost așa de slabă ca în prezent.

Vezi și Roxana Nemeș a spus dacă are sau nu operații estetice. Mai știi cum a ajuns ea să fie cunoscută?

Citește și:

Gabriela Cristea are din nou probleme de sănătate. Simptomele au debutat brusc: ”Mă simt groaznic”

Răzvan Simion, jignit de o invitată în emisiunea Neatza. Dani Oțil a reacționat imediat