Artista a mărturisit la Antena Stars că îi va fi tot timpul recunoscătoare lui Alex Velea și că ar fi dispusă să-i doneze un organ ca să-i salveze viața, dacă va fi nevoie.

Ruby este una dintre dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Artista a avut un succes colosal încă din anul 2012, atunci când a lansat piesa „Stinge lumina”. Cântăreața susține că piesa îi aparținea lui Alex Velea și susține că artistul a fost cel care a contribuit decisiv la cariera ei.

Cum a devenit Ruby celebră

Ruby a mărturisit a povestit cum a devenit celebră, dar și ce sacrificii ar face pentru artist fără să stea pe gânduri. Vedeta susține că ar fi dispusă să-i doneze un rinichi lui Alex Velea fără a sta pe gînduri, pentru că ăi este datoare pe viață.

”Alex (n.r. Velea) este omul care m-a ajutat cel mai mult în cariera mea și în momentul ăsta împărțim muzica mai mult ca oricând. Eu am mai apărut cu încă 2-3 piese înainte, însă nu au fost piesele potrivite pentru mine și aici a intervenit Alex în cel în cel mai necesar moment. Și aici mi-a întins o mână și mi-a schimbat destinul.

„Stinge lumina” era piesa lui, cântată de el. Asta vorbește foarte mult de caracterul lui și despre generozitatea lui.

El a ajutat foarte mulți artiști. Eu sunt foarte recunoscătoare. N-am cum să uit vreodată ce a făcut Alex pentru mine, e omul care a influențat cel mai mult cariera mea și destinul meu. I-am zis lui Alex că dacă are nevoie de un rinichi să își lase familia liniștită, că eu îi datorez.”, a declarat Ruby pentru sursa citată.

canta-din-2010SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Ruby s-a lansat oficial în anul 2010, dar a devenit cunoscută mai târziu. A făcut furori cu piesa „Stinge lumina” tocmai în anul 2012. Hit-ul a strâns peste 20.000.000 de vizualizări. De atunci, Ruby a reușit să ajungă la inimile publicului și să fie una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară.

Vezi și Ruby, de urgență la spital: „Am zis să-mi injectez o substanță”. A vrut să fie mai bronzată și a fost internată cu fibrilații

Citește și:

Înșelată de soț, după ce a fost căsătorită peste 2 decenii, Cristina Bîtlan, de la Imperiul Leilor, iubește din nou. Detalii despre bărbatul din viața ei

O vedetă foarte iubită pleacă de la Antena 1 la Pro TV: „Mă bucur foarte mult”. Ce emisiune va avea