Avea această problemă, dar anul trecut lucrurile s-au agravat, ea slăbind foarte mult. Cu toate acestea, ea se vedea ca arătând bine, a mărturisit ea recent.

Încă din 2015, Ruby spunea că se confruntă cu anorexia. Anii au trecut, iar artista părea că nu mai are această problemă. Asta, până în urmă cu câteva luni, când a ajuns, din nou, la un număr prea mic de kilograme. Mic după toate șabloanele.

Cântăreața spune că abia după ce a început să facă sport a realizat în ce formă era, dar, pe moment, credea că acesta este idealul de frumusețe.

vedeta-spune-ca-nu-mai-sufera-de-anorexieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ruby a învins anorexia

Artista a mărturisit că anul trecut ajunsese la 40 de kilograme, dar că în acea perioadă era mulțumită de cum arăta și nu conștientiza cât de mult rău îi poate face privarea de alimente.

Ruby a slăbit îngrozitor: „N-am mâncat nimic zilele astea”. Ce se întâmplă cu vedeta

Din fericire, a găsit o nouă pasiune, iar aceasta a pus-o pe picioare, spune ea.

„Anul trecut, până să mă apuc de sală și de patinaj, eram o anorexică. Aveam 40, 41 de kilograme. Mă uit la imagini de anul trecut și nu-mi vine să cred că sunt eu.

În capul meu, mi se părea că sunt ok, că arăt bine, deci clar o luasem pe o cale greșită”, a declarat Ruby la Antena Stars.

Bunica artistei o ceartă pentru că nu are un stil de viață sănătos

Bunica sa e cea care o ceartă mereu pentru că nu este deloc atentă la ce mănâncă. Femeia e cea care i-a atras atenția lui ruby că are obiceiul de a consuma doar produse nesănătoase. Cei care o urmăresc pe Instagram știu că artista este o mare fană a cartofilor prăjiți, dar și a altor alimente cu un conținut mare de grăsime. Și tot ei știu că pune mare preț pe sfaturile bunicii sale, la care ține ca la ochii din cap.

Cine este bunica lui Ruby, cea cu care artista are o relație specială: „M-a învățat să fiu și femeie, și bărbat”

„Eram o schiloadă anul trecut, iar ea (n.r. bunica ei) nu înțelege moda asta nouă, latino.(…)Mamaia are dreptate. Mănânc numai ce e prăjit, numai crocant. Fac sală, dar și foamea asta a mea”, a mai spus artista,recunoscând că are, pe lângă cartofii prăjiși, o slăbiciune și pentru dulciuri și tot felul de ”chestii care fac celulită”.

Vezi și Ruby, de urgență la spital: „Am zis să-mi injectez o substanță”. A vrut să fie mai bronzată și a fost internată cu fibrilații

Citește și:

Heidi Klum, accident vestimentar la Cannes. Rochia cu decolteu abisal i-a jucat feste

Oana Ioniţă, noi detalii despre divorțul venit la 10 ani de la căsătorie. Soții încă locuiesc împreună