Dorința de a fi cât mai bronzată și inconștiența au adus-o pe Ruby pe patul de spital. Cântăreața a fost nevoită să cheme Ambulanța, după ce a fost cuprinsă de fibrilații și i-a scăzut pulsul până în punctul în care nu-și mai putea ține telefonul în mână, dipă cum ea însăși a mărturisit.

Ruby, primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital

Pentru a accentua bronzul natural pe care deja îl avea, Ruby a decis să-și injecteze o substanță pe care o folosesc de obicei culturiștii. Fiind prima dată când a făcut o astfel de procedură, artista a ajuns să-și injecteze o cantitate mult prea mare pentru ea și a ajuns în stare gravă la spital.

„Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în …. Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să mă ajute să mă bronzez mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea”, a mărturisit Ruby, pentru Antena Stars.

a-vrut-un-bronz-mai-puternicSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cântăreața a ajuns cu fibrilații la spital

Deși a observat că o ia amețeala, cântăreața a crezut că este o reacție normală, inițial. Totuși, când a realizat că începe să aibă „fibrilații” și are tot corpul amorțit, Ruby a sunat la Salvare.

Din fericire, starea ei s-a îmbunătățit și pulsul i-a revenit la normal în câteva ore, ore pe care le-a petrecut la Camera de Gardă, unde i s-au făcut mai multe investigații.

„M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul.

Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin, m-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână.

Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic.

Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44 și asta i-a făcut pe doctori de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile. (…) eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu.”, a explicat cântăreața.

Vezi și Ruby, din noua pe masa medicilor esteticieni. Ce operație își face acum artista

Citește și:

Cum a ales să nască Vlăduța Lupău. Artista va deveni mamă peste câteva zile. Deja bebelușul are pregătite 3 camere! Cât cântărește acum artista

Pepe, imagini adorabile cu cei trei copiii ai săi! Cât de grijulii sunt cele două fiice ale artistului cu băiețelul nou-născut! Ți se topește inima! Iar un gest anume al Mariei aduce lacrimi în ochi