Chiar dacă întotdeauna a fost trasă prin inel, așa slabă ca acum nu a mai fost niciodată, nici pe vremea când participa la Survivor sau la Asia Express.

Ruby chiar a postat pe Instagram un colaj cu fotografii cu ea din vremuri în care era slabă, din diferite perioade, inclusiv când filma pentru cele două emisiuni, și verdictul e unul singur, chiar a dat jos, fără să vrea, multe kilograme.

”Schiloadă, nu mai am nici fund, nici nimic. N-am mâncat nimic zilele astea. Sunt atât de slabă că am paranteze, Doamne!

Nu știu dacă am fost așa slabă nici când m-am întors de la Survivor sau din Asia. Foarte slabă, nu zici că am fost la videoclip. Am slăbit foarte mult înainte pentru că m-am stresat, dar îmi revin. Și-mi place de mine și slabă”, spune Ruby într-un Insta story.

De altfel, tot acolo, vedeta a postat și o imagine cu masa ei. Trei sarmale destul de mici mai târziu, era sătulă, mâncare părând neatinsă.

Artista a petrecut Paștele împreună cu familia și iubitul ei. Ruby și dansatorul ei, Robert, au o relație de aproximativ zece ani, însă cei doi aveau sentimente unul față de celălalt încă din timpul legăturii pe care cântăreața o avea cu Oxi, fostul iubit și manager.

Formează un cuplu cu unul dintre dansatorii ei

”Nu aveam voie să am iubiți în adolescență. Primul iubit l-am avut la vârsta de 17 ani. Robert, (actualul partener de viață n.red.), este al doilea bărbat din viața mea. Robert a fost dansatorul meu multă vreme, am fost prieteni mult timp, dar cred că am avut mereu ceva pentru el în adâncul sufletului.

M-a cucerit prin faptul că este copilăros ca și mine. Avem grijă împreună de animăluțe pe care le iubim foarte mult. Avem patru pisici și cinci căței, aproape toate animăluțele sunt adoptate, cu o singură excepție”, a declarat Ruby pentru Cancan.

Vezi și Ruby, luată în vizor de un fotbalist celebru, de la Arsenal. Cum a reacționat românca la avansurile lui

Citește și:

Adda, dezvăluiri despre primul bărbat din viața ei: ”A fost un iubit nasol”. Cum s-a cunoscut cu actualul soț

Imagini rare cu Nicolae al României și familia lui. Ce frumușică e Maria- Alexandra