Astfel, în urma acestui ordin, fostul iubit al lui Roxen e obligat să păstreze o distanţă de minimum 500 de metri faţă de reclamantă, faţă de reşedinţa ei din Bucureşti şi faţă de locul său de muncă, se arată în decizia pe care au luat-o magistrații, conform cancan.ro.

Tabloidul scrie că deocamdată inculpatul este pus sub cercetare, fiind acuzat de “violență în familie”.

După acest episode neplăcut din viața ei, Roxen a făcut și primele declarații pentru Pro TV: “Am avut ghinionul să trec prin această experiență, consider că a fost o lecție importantă și știu ce greșeli să nu mai repet.

Înțeleg foarte bine care este situația la nivel global, dar și la nivel național, cu privire la problema violenței domestice. Am fost abuzată emoțional și șantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problemă care, bineînțeles, mă macină.

Consider că trebuie luate măsuri în aceste situații, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare”, a mai spus artista.

Vezi și Mihai Trăistariu atacă TVR pentru că a ales-o pe Roxen să reprezinte România la Eurovision: ”Abia știe ce-i cu ea!”

Citește și: