Invitată într-o emisiune TV, vedeta în vârstă de 31 de ani a declarat că a fost anunțată de medic că are colul mai scurt decât ar fi normal, motiv pentru care bebelușul va veni mai devreme pe lume. În plus, în cazul ei este exclusă varianta operației de cezariană.

“O să nasc mai devreme, că e colul mai scurt. Medicul mi-a zis să nu fac sport vreo trei săptămâni (…).

Voi naște la începutul lui noiembrie. Din cauza problemelor nu o sa am variantă de cezariană, când o să vină, o să vină”, a mărturisit îndrăgita antrenoare de fitness și fostă asistentă TV.

În timp ce fiul vitreg al vedetei își dorește ca frățiorul lui să poarte numele Ayan, viitoarea mămică a spus că se mai gândește la cum își va boteza copilul, însă, vrea să aibă un singur prenume. Și, pentru că știe că unii dintre preoți cer și un nume de sfânt în ziua creștinării, ea speră că nu va fi pusă în această situație.

Roxana Vancea s-a cununat civil cu Dragoş Paiu în urmă cu aproape 2 ani

Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paiu pe 19 decembrie 2019, cununia civilă fiind organizată în mare secret. Mirilor le-au fost alături doar câteva rude și prietenii apropiați.

Soțul vedetei are un băiețel dintr-o relație anterioară. Milan are trei ani și se înțelege de minune cu mama lui vitregă, care a făcut parte din echipa de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Vezi și Cum și-a cunoscut Roxana Vancea soțul. E incredibil ce a îndrăznit aceasta să îi spună. Alți bărbați ar fi fugit

Citește și:

Viorel Lis a decis cui îi lasă averea. Ultima dorință a fostului primar al Capitalei

Smiley și Gina și-au botezat fetița. Ce ținute au ales cei doi pentru petrecerea de după creștinarea micuței Josephine