Perfect tonifiat, bronzat, plin de mușchi și bine conturat, așa arată corpul Roxanei Vancea. Însă, această recunoaște că a trăit coșmarul vieții ei, după ce s-a îngrășat 12 kilograme într-o vară. Îngrășarea sa nefireasca nu s-a produs în urma unei perioade de neglijență, ci a apărut ca urmare a unei afecțiuni medicale îngrijoratoare și a unor dereglări hormonale.

Vancea 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Ea a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice, dar cu un tratament natural și un regim de viață echilibrat si sute de ore petrecute în sala de fitness, efort și o ambiție de neclintit, Roxana a reușit să câștige lupta împotriva kilogramelor.

Vedeta a postat pe contul de Instagram o fotografie colaj, în care le-a arătat fanilor cum arăta în trecut și cum arată acum.  Schimbarea este, cu adevărat, vizibilă și spectaculoasă.

Roxana mărturisește că a făcut schimbări majore în alimentatia. Ea recomndă multe proteine, legume și  mai puțini carbohidrați și grăsimi, dar și multă mișcar,  odihnă și o hidratare corespunzătoare.

„ Dimineata mănânc fibre cu lapte de cocos, apoi îmi fac o omletă din 6-8 albusuri, măsline, castraveți, roșii. La prânz, un piept de pui cu broccoli și seara o salată, tot ce e verde, ori un pește.  Nu sunt vegetariană. Nu. Proteina e sfântă pt mine. Nu am cum să recomand oamenilor să fie vegani”, a declarat Roxana într-un interviu mai vechi.

„În facultate, stăteam cu o tipă din Deva, ne luam seara o plasă de dulciuri și le mâncam până dimineața. Și nu puneam un gram, eram numai pătrațele. Apoi când s-a schimbat metabolismul și am avut dereglările alea, tot ce mâncam se depunea, dar am reușit să slăbesc cu proteină.  Albuș de ou și carne. Nu am slabit cu trucuri din astea magice.  Nu mănânc lactate pentru că nu avem enzime să digerăm și îngreunează digestia, nu recomand lactatele. Tot felul de seminte, ulei de pește.  Vită de 2 ori pe săptămână.  Un muschiuleț de porc, pentru ca are foarte puțină grăsime, îl fac la grătar. Curcan, pește, pui și cam atât”, a mai spus Roxana.

Roxana a devenit pasionată de sport și acum își câștigă existența ca antrenor de fitness. Ea îi învață și pe alții cum să-și sculpteze un corp de vis.

Citește și: