Roxana Vancea și-a botezat băiețelul în weekend, pe Zian (6 luni), iar când și-a revenit din oboseala evenimentului a stat de vorbă cu fanii, pe Instagram. A răspuns la întrebări legate de sarcină, alăptare, diversificare, dar și la cele care vizau greutatea ei, meniul sau programul de sport.

Roxana Vancea s-a urcat pe cântar. Ce greutate are acum vedeta

Vedeta a fost sinceră și a recunoscut că, în această perioadă, mănâncă foarte haotic, nesănătos chiar, și că nu e în măsură să dea sfaturi acum sau să fie un exemplu. Dar asta nu le-a picat deloc bine unor fane de pe Instagram, care au considerat că, uneori, sinceritatea supără. Mai mult, Roxana s-a urcat și pe cântar, care indica 44,6 kilograme, la o înălțime de 1,63 metri, așa că de aici până la furia Internauților nu a mai fost decât un pas.

roxana-vancea-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Lumea caută motivație. Mi se pare o aroganță să zici că mănânci orice, oricând și arăți așa. Și tu ai fost la fel. Acum e imposibil să mănânci orice și oricând și să arăți așa. Te rog să fii corectă cu noi”, i-a scris o fană.

„Sunt convinsă, tocmai de asta nu pot să fiu ipocrită și să spun că mănânc paste cu sparanghel, când eu mănânc cartofi prăjiți cu ouă, înghețata de 5 ori pe zi, kinder, patiserie nonstop. Nu trebuie să mă justific în fața nimănui, nu e de lăudat că mănânc prost, nici nu trebuie să mă crezi. M-am îngrășat 5 kg în sarcină. Eu am fost grasă un singur an, în urma unor probleme de sănătate. În rest, de când mă știu, n-am trecut de 50 kg. Sunt mai mult decât corectă, tocmai de asta nu sunt ipocrită să spun că mănânc dietă, când eu rup dulciurile”, i-a răspuns Roxana.

Citește și: Roxana Vancea a arătat chipul băiețelului ei, abia născut: ”Comorile mele”

Citește și: Roxana Vancea, botez atipic pentru fiul ei. Are doar 5 invitați