Roxana Vancea a devenit mamă pentru prima dată în luna noiembrie a anului trecut. Până atunci, fosta asistentă TV și-a intrat în rol prin creșterea și educația pe care i-a oferit-o băiatului din prima căsnicie a partenerului ei de viață.

Vedeta are acum acasă trei băieți: soțul și doi copii, cărora le face față cu brio.

Deși este mamă cu normă întreagă, Roxana Vancea nu uită de comunitatea ei din mediul online și ori de câte ori are timp publică tot felul de momente din familia ei, ori stă de vorbă cu fanii, împărtășindu-le astfel micile sale secrete.

Roxana Vancea pregătește un botez atipic

Acum, în secțiunea InstaStory, Roxana Vancea a fost luată la întrebări de admiratoarele sale, care au dorit să afle mai multe despre copiii vedetei, dar și despre cum se descurcă în rolul de mamă.

La 31 de ani, Roxana Vancea se declară cea mai fericită și împlinită femeie. Însă chiar și așa, se pare că alături de sufletul ei sunt doar câteva persoane, cele care și fac parte din familie.

Spunem asta pentu că diva a fost întrebată dacă s-a gândit la locații pentru botezul micuțului ei, moment în care a făcut o destănuire neașteptată.

Creștinarea mezinului va avea loc la sfârșitul lunii mai, atunci când Roxana Vancea nu pare că se va avânta către o mare petrecere pentru a marca acest eveniment. Persoanele ce le vor fi alături, ei, soțului și copiilor, nu vor fi mai mult de cinci la număr. Motiv pentru care, șatena nu exclude varianta unei întâlniri de tip picnic, prin care să-l sărbătorească pe Zian.

”Eu am 5 oameni la botez. Pot să-i duc și la picnic”, a spus Roxana Vancea pe Instagram.

Ulterior, tot acolo, tot pentru a le oferi informații internauților, Vancea a menționat că în fața responsabilităților de mamă și soție se descurcă aproape singură. Lunar, o doamnă îi face curățenie generală, iar zilnic își lasă copiii în grija soțului sau a mamei pentru a se ocupa ea de treburile gospodărești și menținerea ordinii în casă.

”Fac singură (n.r. curățenie) și o dată pe lună pentru geamuri, cabine de duș, chestii care necesită mai mult timp, am o doamnă care vine. De spălat, călcat, fac eu zilnic. Mamă stă cu copiii cât fac eu toate astea sau Dragoș, mă ajută și el mereu să îi țină ocupați”, le-a mai spus fosta asistentă TV celor care fac parte din comunitatea ei online.

Vezi și Cum îşi gestionează Ilinca Vandici și soțul ei banii: ”Pe rețelele de socializare totul este perfect și minunat. În realitate…”

Amna s-a reinventat după divorț: “Merg la trei săli de sport!” Cât investește lunar în ea