Are spatele complet acoperit, mai puțin zona omoplaților, are tatuaje pe brațe, pe coapse, pe gambe, dar și unul pe care doar soțul ei, Dragoș Paiu, îl știa până acum, în zona intimă.

Recent, l-au putut observa și fanii, întrezărindu-se de sub un bikini minuscul. E vorba despre un fluture de mari dimensiuni, care îi acoperă zona intimă.

tatuajul-din-zona-intimaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Deși vara se sfârșise, Roxana Vancea a mers la mare și chiar s-a dezbrăcat în costumul de baie. A fost pozată, cel mai probabil de soțul ei, cu băiatul lor în brațe, în ipostaze ce sugerează legătura strânsă dintre mama vitregă și copil. Însă tatuajul din zona intimă este cel care atrage toate privirile.

Abia apoi vezi ce corp perfect are vedeta în vârstă de 30 de ani, perfect tonifiat, cu fiecare mușchi reliefat ca în cărțile de anatomie.

Cel care a ajutat-o să ajungă la această formă este chiar soțul ei, Dragoș Paiu, antrenor de fitness, și el, la rândul său, un model pentru cei care vor să-și sculpteze corpul. Totuși, să nu uităm că Roxana Vancea este absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport, așa că întoteauna a fost pasionată de sport.

Vezi și Roxana Vancea, fotografii din vremea în care avea multe kilograme în plus. Cum a reușit să slăbească vedeta și ce mănâncă pentru a arăta așa

Citește și:

Leighton Meester a născut în mare secret. A devenit mămică a doua oară

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat primele detalii despre nuntă. Când va avea loc marele eveniment