Roxana Vancea se află încă în spital, de unde a și trimis primele imagini cu ea în postura de mămică. Tânăra a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Acesta va întregi familia din care mai face part un copil, cel al soțului vedetei, dintr-o relație anterioară.

prima-fotografie-cu-bebeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În urmă cu doar câteva zile Roxana Vancea mărturisea la Antena Stars că nu are deloc emoții și că abia așteaptă să-și strângă băiețelul în brațe. Vedeta anunța că nașterea va fi una naturală.

„O să nasc natural. Eu am avut probleme cu sarcina și toată sarcina am avut un inel din acela de îți ține colul închis și doctorița mi l-a dat jos aseară și din momentul în care se dă inelul ăla jos, pot să nasc oricând. (…) Am înțeles că având colul atât de scurt nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital.”, spunea Roxana Vancea.

Roxana Vancea a fost extrem de norocoasă în sarcină, ea luând foarte puține kilograme. De altfel, sarcina se vedea doar la privire mai atentă.

Tânăra, cu o viață foarte activă și mare iubitoare a sportului, a fost nevoită să facă pauză în sarcină, la recomandarea medicilor.

Vedetei nu i s-a interzis însă mișcarea ușoară, astfel că ori de câte ori a avut ocazia s-a urcat pe banda de alergare.

Vezi și Roxana Vancea a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina. Câte kilograme a luat vedeta: ”Nu mă simt însărcinată”

Citește și:

Dani Oțil a oferit imaginea zilei. Cum a fost surprins alături de fiul lui

Cătălin Zmărăndescu, bunic la numai 48 de ani!