Cântăreața, pe care toată lumea o știe de la Survivor, își răsfață în mod frecvent fanii din online cu fotografii în care apare în ipostaze provocatoare care mai de care. De la poze din copilărie până la instantanee de-a dreptul incendiare, vedeta se arată fanilor săi în toată splendoarea sa.

talentul-muzical-i-a-fost-descoperit-la-cativa-anisoriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Recent, blonda a făcut un Q&A (Întrebări și răspunsuri) cu fanii ei pe contul de Instagram. răspunzând curiozităților fanilor. Pentru că cineva i-a cerut o fotografie din copilărie, vedeta i-a împlinit dorința.

Un alt internaut a întrebat-o dacă a fost un copil răsfățat. “Fiind mezina familiei, am fost puțin răsfățată”, a recunoscut vedeta.

Altcineva a vrut să știe dacă Roxana are sau nu operații estetice. Dacă multe vedete ar fi ignorat întrebarea, nu a fost și cazul cântăreței care este originară din Târgu Mureș și care, înainte de a se apuca serios de muzică, a cochetat și cu modellingul.

La întrebarea “Ai făcut operații estetice?”, blonda a răspuns scurt “NU!”.

A pozat și în Playboy, dar a fost implicată într-un scandal sexual

Roxana Nemeș a debutat în showbiz-ul românesc prin apariția ei la rubrica Fata de la pagina 3, iar ulterior a pozat și pentru revista Playboy. Vedeta și-a câștigat banii lucrând ca hostess, PR la un club de noapte, dar și colaborând cu numeroase agenții de modelling.

În urmă cu mai mulți ani, a fost implicată într-un scandal, după ce imagini cu ea, în timpul unei partide de amor, au fost făcute publice. Vedeta crede că cel care a făcut asta a fost fostul ei iubit, care, spune ea, era și primul bărbat din viața ei, ea având la acea vreme 18 ani.

Vezi și Brigitte Pastramă: ”Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine!”. Ce operații estetice are și cât au costat

Citește și:

Pierce Brosnan și soția lui au sărbătorit 27 de ani de iubire, dar se iubesc ca în prima zi

Lista concurenților din sezonul 4 al emisiunii Asia Express e aproape definitivată. Surprize pe toate fronturile!