Cunoscută drept „Mama natură”, Roxana și iubitul ei, Tinu Vidaicu, vor deveni părinți. Frumoasa blondă a mărturisit că va deveni mămică de băiețel și a avut o sarcină extrem de ușoară. „E cea mai ușoară sarcină posibilă. N-am avut nicio zi în care să mă simt rău. Mi-am văzut în continuare de programul meu. Mi-am redus orele, nu mai stau în club până dimineață, nu mai consum alcool, nu mai fumez”, a mărturisit Roxana.

„Ne doream oricum. Nu ne așteptam să vină acum. Suntem nerăbdători să-l cunoaștem. A venit fix  în cel mai bun moment al nostru. Acum trebuia să vină”, a mărturisit Roxana pentru Antena Stars.

53419616_2024024957725545_5435870739083296768_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Roxana Ionescu a  fost cerută în căsătorie

„La începutul acestui an, iubirea a căpătat o altă semnificatie, una mai profundă.  Până de curand am crezut că exista niște limite ale inimii, dar înțeleg acum că iubirea este într-adevar infinită.
Suntem recunoscatori pentru experienta care ne așteaptă. A fi parintii baietelului nostru ne da curaj si mai multa determinare in a crea un viitor mai frumos in care el sa creasca.  Imi doresc sa fim intelepti, mai intelegatori, mai buni. Imi doresc sa fim versiunea cea mai buna a noastra pentru el”, a mărturisit Roxana în urmă cu puțin timp pe contul ei de Facebook.

Aceasta nu este singura surpriză. Imediat după ce au aflat că vor deveni părinți, Roxana a fost cerută în căsătorie de soțul ei, ea făcând publică imaginea cu inelul de logodnă.

„ Este cel mai frumos lucru după ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul ăsta a început în forţă şi o să se termine la fel pentru că în octombrie este data în care vom face cunoştinţă cu bebe. După care, la anul vor fi toate cele, nunta… Nu fac nunta anul acesta”, a declarat Roxana Ionescu pentru Antena Stars.

Roxana Ionescu este însărcinată în cinci luni şi a făcut marele anunţ chiar de ziua de naştere a iubitului ei,  Tinu Vidaicu.

Tinu Vidaicu este unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Timişoara şi deţine unul dintre cele mai cunoscute cluburi. El a fost cunoscut o bună perioadă in lumea clubbingului sub denumirea de DJ Force. Locul în care mixa şi strângea mii de oamenii care doreau sa danseze şi să se distreze pe muzica lui este un cunoscut club de pe litoral. După o perioadă, Tinu Vidaicu s-a orientat spre un domeniu, care avea însă legătură cu pasiunea sa, muzica, şi anume manager de club.

Roxana a mai fost căsătorită cu Laurențiu Gheorghe, cu care trăit o poveste de dragoste de nouă ani. După trei ani de iubire s-au căsătorit, iar după șase ani de mariaj au ales să-și spună „Adio”.

 Citește și: