Roxana Ionescu s-a căsătorit pentru a doua oară, iar Tinu le-a arătat tuturor că de acum Roxana se va numi doamna Vidaicu. Cei doi s-au filmat în mașină, iar Tinu arată buletinul perforat al Roxanei, în timp ce ea se află pe locurile din spate, îmbrăcată într-o ținută albă și zâmbește frumos la cameră.

Roxana Ionescu si Tinu s-au casatoritSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Fericitul eveniment a avut loc la câteva luni după ce Roxana și Tinu au trecut printr-un moment greu. Vedeta a pierdut sarcina, care era destul de avansată. Ea a fost cerută în căsătorie de Tinu, la începutul anului trecut, la scurt timp după ce au aflat că frumoasa blondă era însărcinată. Deși și-au dorit foarte mult copilul și era foarte așteptat, din păcate Roxana a pierdut sarcina, în luna a șasea. Ea a anunțat de anul trecut  că vor face nuntă anul acesta.

Tinu Vidaicu este unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Timişoara şi deţine unul dintre cele mai cunoscute cluburi. El a fost cunoscut o bună perioadă in lumea clubbingului sub denumirea de DJ Force. Locul în care mixa şi strângea mii de oamenii care doreau sa danseze şi să se distreze pe muzica lui este un cunoscut club de pe litoral. După o perioadă, Tinu Vidaicu s-a orientat spre un domeniu, care avea însă legătură cu pasiunea sa, muzica, şi anume manager de club.

Roxana a mai fost căsătorită cu Laurențiu Gheorghe, cu care trăit o poveste de dragoste de nouă ani. După trei ani de iubire s-au căsătorit, iar după șase ani de mariaj au ales să-și spună „Adio’.

Citește și: