Roxana și Tinu au devenit oficial soț și soție pe 20 februarie 2020, când au făcut cununia civilă. Fericitul eveniment a avut loc la câteva luni după ce ei au trecut printr-un moment greu. Vedeta a pierdut o sarcină, destul de avansată, fiind însărcinată în șase luni. Cu toate acestea, cei doi nu și-au pierdut speranța că vor deveni părinți, aceasta fiind cea mai mare dorință a vedetei.

roxana ionescuuuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

La trei ani de la tristul eveniment, cei doi soți ”lucrează” la acest capitol, însă, subliniază vedeta, fără stres, doar cu speranță și dorință.

”Noi ne dorim acum un copilaș și lucrăm la acest lucru, însă fără stres sau nebunia care are legătură cu a verifica calendarul. Sperăm ca anul acesta”, a declarat Roxana Ionescu pentru ego.ro.

Dacă visul lor cel mare se va îndeplini anul acesta sau în viitorul apropiat, blonda spune că ea și soțul ei se vor încadra perfect la categoria ”cei mai buni părinți”.

Roxana și Tinu au luat exemple de la părinții lor și spun că știu exact cum își vor crește copilul. Vor să fie părinți implicați, prieteni cu urmașul lor și cei mai mari susținători, care o să îi ofere tot ce e mai bun.

”Mă văd o mămică modernă, o să îmi iubesc copilul enorm. O să fiu o mămică la fel de bună ca mama mea, îmi doresc să îmi cresc copilul așa cum m-au crescut părinții mei. De asemenea, tatăl o să fie la fel de implicat și o să îi ofere tot ce este mai bun copilului prin susținerea pe care mi-o acordă și mie și pe care a primit-o și el de la părinții săi. Eu zic că o să fim părinți buni pentru că ne dorim foarte mult un bebe”, a mai spus ”Mama Natură”. Roxana și Tinu vor sărbători în această vară și un an de la căsătoria religioasă.

Tinu Vidaicu este unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Timişoara şi deţine unul dintre cele mai cunoscute cluburi. El a fost cunoscut o bună perioadă in lumea clubbingului sub denumirea de DJ Force. Locul în care mixa şi strângea mii de oamenii care doreau sa danseze şi să se distreze pe muzica lui este un cunoscut club de pe litoral. După o perioadă, Tinu Vidaicu s-a orientat spre un domeniu, care avea însă legătură cu pasiunea sa, muzica, şi anume manager de club, la Timișoara.