Celebra „Mama Natură” trăieşte de cinci ani o poveste de dragoste cu afaceristul Tinu Vidaicu, iar în urmă cu câteva luni anunțau fericiți că vor deveni părinți. Din nefericire, fericirea le-a fost răpită de niște probleme medicale.  Roxana a pierdut sarcina la sfârşitul lunii iulie, după ce fătul n-a mai putut să crească,

Anunțul trist a fost făcut chiar de Tinu Vidaicu, viitorul soț al vedetei, prin intermediul rețelelor de socializare.

„Mă tot ţin de ceva timp, dar trebuie să vă spun ceva, ca să elimin stresul şi deja a trecut ceva timp, ştim deja şi nu mai putem să vă ascundem. Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă’, a explicat Tinu Vidaicu într-un Instastory pe Instagram.

Bărbatul a precizat chiar imediat după evenimentul trist petrecut în familia lor   că niciunul dintre ei nu și-a pierdut pe drum gândul de a face un copil. Iată că dorința a fost auzită într-un timp poate mai scurt decât s-ar fi așteptat, potrivit  click.ro.

Tinu, viitorul ei soț, i-a fost alături necondiționat Roxanei după ce blondina a pierdut sarcina aproape de termen. Acum cei doi au motive să zâmbească din nou.

Citește și: