Ținuta provocatoare a superbei blondine a acaparat toată atenția prietenilor virtuali. Uite cum arată acum „Mama Natură”, la brațul bărbatului ce a cucerit-o.

ce-frumosi-sunt-impreunaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Roxana Ionescu, cunoscută de public ca „Mama Natură”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tinu Vidaicu. Cei doi s-au căsătorit în 2020, iar relația lor este una bazată pe încredere, respect și iubire.Au trecut împreună prin momente grele, dar acestea nu au făcut decât să îi unească și mai mult.

Deși a dispărut de pe micile ecrane ale telespectatorilor, vedeta de televiziune mai publică ocazional imagini pe rețelele sociale, încercând să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața ei.

De altfel, Roxana Ionescu este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, motiv pentru care pozele alături de soțul său sunt rare pe contul său de Instagram. Pentru că nu are o activitate atât de intensă în mediul online, internauții așteaptă cu nerăbdare ca superba blodină să mai distribuie instantanee de viață.

Cum s-a fotografiat Roxana Ionescu la brațul soțului său, Tinu Vidaicu

Recent, Tinu Vidaicu a publicat pe contul de Instagram mai multe fotografii alături de soția sa, extrem de sexy.

Vedeta de televiziune s-a lăsat fotografiată a bratul soțului său în cele mai romantice ipostaze, însă rochia sa scurtă și roșie nu a trecut neobservată. Piesa vestimentară i-a lăsat la vedere decolteul generos și picioarele interminabile.

„Mama Natură” și-a asortat ținuta elegantă cu o pereche de sandale cu toc înalt, o gentuță, mai multe accesorii, o coafură simplă și un machiaj discret. Un lucru este evident, Roxana Ionescu este posesoarea unei siluete de invidiat și a unor forme senzaționale.

De altfel, din imagini se poate observa că Tinu Vidaicu este tare mândru de femeia care i-a devenit soție în urmă cu doi ani. Acesta s-a lăsat pozat în timp ce își ținea partenera de braț și o privea cu multă dragoste.

„La o săptămână dupa Untold sorții ne-au adus în același loc magic”, a scris soțul Roxanei Ionescu la descrierea postării.

Postarea lui Tinu Vidaicu a generat mai bine de 6 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali. Pintre cei are i-au comentat la fotografii se numără Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău.

„Sunteți mișto rău ?❤️” sau „Ce cuplu!”, au fost doar câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care și-au dorit să le transmită complimente sau cuvinte de laudă Roxanei Ionescu și partenerului său.

Iar acum ceva vreme, nu demult, cei doi au postat poate și mai sexy, ea îmbrăcând un sacou masculin dar cu fața în spate. Ce-a ieșit? O poză de zile mari și foarte senzuală.

Cine este Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu

Încă din 2004, Tinu Vidaicu s-a ocupat cu managementul artistic, organizarea de evenimente, branding, marketing şi coaching. Tot în același an, soțul Roxanei Ionescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți DJ ai Timișoarei.

Acesta a absolvit în 2006 Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica Timișoara, potrivit CV-ului său.

Vezi și Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, din nou părinți? Declarația vedetei după ce a pierdut o sarcină