Frumoasa vedetă are motive de bucurie. „Mama Natură” a povestit la Vorbește lumea că ea și soțul ei, Tinu Vidaicu, au fost foarte ocupați în ultima vreme. Cei doi au fost părinți sprirituali și au botezat o fetiță, dar e în culmea fericirii pentru că cei doi se mută în casă nouă.

Roxana și Tinu au ales o casă imensă, cu un living mare, garaj și tot ce au nevoie. În plus, Roxana a mărturisit că nu au niciun plan de vacanță pentru vara asta din cauza pandemiei, fapt pentru care vor profita cât mai mult de noua lor locuință.

Roxana Ionescu este în culmea fericirii. Ce se întâmplă acum în viața eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Nu avem niciun plan pentru vara asta. Vom rămâne aici și vom profita cât de mult putem de noua noastră locuința” , a declarat Roxana.

Celebra „Mama Natură’ trăieşte de aproape șase ani o poveste de dragoste cu afaceristul Tinu Vidaicu, iar la începutul anului s-au căsătorit, după ce au trecut printr-un moment foarte greu.  Roxana Ionescu a suferit  complicații și a pierdut o sarcină, când se afla deja în luna a șasea.  Tristul incident a avut loc la sfârşitul lunii iulie, anul trecut.

Anunțul  a fost făcut chiar de Tinu Vidaicu prin intermediul rețelelor de socializare.

„Mă tot ţin de ceva timp, dar trebuie să vă spun ceva, ca să elimin stresul şi deja a trecut ceva timp, ştim deja şi nu mai putem să vă ascundem. Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă’, a explicat Tinu Vidaicu într-un Instastory pe Instagram.

Cei doi au mărturisit că nu au de gând să se oprească aici și vor încerca din nou să devină părinți.

Citește și: