Cei doi au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu pe 12 iunie, într-o ceremonie restrânsă la care au participat membrii familiei și prietenii apropiați.
Evenimentul a fost organizat în mare discreție, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara. Roxana Ionescu nu a putut ține prea mult timp secret evenimentul, așa că a postat pe contul ei de Instagram primele imagini de la cununia religioasă, dar și un mesaj. „Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit astăzi. Te iubesc, soțul meu”, a notat ea în data de 12 iunie în mediul online.
După ceremonia de la biserică, și ei, dar și membrii familiei și prietenii care le-au fost aproape s-au îndreptat către un local din Timișoara, unde au petrecut împreună. Imediat după marele eveniment cei doi au plecat în luna de miere. Ei au ales să meargă câteva săptămâni în Mykonos, Grecia, unde s-au distrat de minune. Acum la o lună de la marele eveniment, Roxana a făcut public un video emoționant de la nunta lor, în care cei doi își fac cele mai frumoase declarații de dragoste. Roxana și Tinu radiază de fericire.

roxana-si-tinuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„În primul rând, vreau să vă spun că am bărbatul perfect. Am avut momente foarte frumoase și foarte grele, dar el a știut tot timpul să fie echibrat și faptul că a știut să balanseze totul, e perfect. (…)Iubire, ești totul și însemni mai mult decât mi-am putut imagina vreodată(…) Îți sunt recunoscătoarele pentru tot ce trăiesc și am trăit în ultimii 8 ani. Au fost lucruri foarte intense, pe care le-am trăit o dată în viață și pe care doar tu ai putut să mi le faci atât de speciale. Tu ești tu și ești al meu pentru totdeauna”, spune Roxana în filmulețul cu cele mai frumoase momente de la nunta lor, care i-a emoționat până la lacrimi pe fani.

Nici soțul vedetei nu s-a lăsat mai prejos și acesta a vrut să știe toată lumea că își iubește la nebunie frumoasa soție, ținând să sublinieze tot ce îi place la ea.

View this post on Instagram

A post shared by Roxana Vidaicu (@iamroxanaionescu)

„Cel mai mult ce mi-a plăcut la ea entuziasmul și fericirea de a trăi fiecare moment. Motivele pentru care tu ești jumătatea mea sunt pentru că tu mă echilibrezi mereu din toată nebunia mea, în toate momentele în care perfecționismul meu depășeșete uneori limitele, tu mă înveți zi de zi că viața trebuie trăită și luată și la mișto, pentur că bucuria de a trăi este esențială”, spune și omul de afaceri în videoclip.

Printre cei care au reacționat s-a aflat și Speak, care a fost prezent și la nuntă, iar acesta a ținut să-i felicite pe cei doi pentru video-ul spectaculos, ci pare mai degrabă un film și e total diferit de cele care sunt făcute la celălalte nunți.

„Am primit de la tovarășul Tinu varianta scurtă de video de la nunta domnului. (…) Dar video-ul de la Tinu de la nuntă e film, nu-mi vine să cred”, a spus Speak.