Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au trecut printr-o experiență extrem de dificilă în urmă cu doi ani. Vedeta a pierdut sarcina în cea de-a șasea lună. A urmat o perioadă extrem de dificilă pentru cei doi, care se pregăteau să devină părinți pentru prima dată.

Fosta asitentă tv a povestit la emisiunea Teo Show că pierderea sarcinii a fost un moment extrem de dificil.

„Problema cu bebe… A fost o pierdere imensă. A trecut, a fost urât, a fost greu, dar momentele grele în viață te întăresc, îți întăresc relația, încrederea în cel de lângă tine. În acele momente vezi că ești lângă un om puternic, lângă un om pe care te poți baza.

Eu asta am simțit în momentele alea. În fiecare secundă și în fiecare minut el a fost acolo și nu m-a lăsat deloc să pic. Nu îmi imaginam că e atât de puternic cum a fost în acele momente (n.r. – Tinu Vidaicu). Mi se pare că tot ce ni se întâmplă în viață se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”, a spus Roxana Ionescu, la Teo Show.

La doi ani de la pierderea imensă prin care au trecut, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu sunt pregătiți să încerce din nou. Ei speră ca în viitorul apropiat să aibă doi copii.

În ciuda tuturor greutăților, cei doi sunt pregătiți să își mărească familia. „Mama natură” a mărturisit că nu contează sexul bebelușilor, atât timp cât vor fi sănătoși.

„Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși și atât”, a mai spus Roxana Ionescu, în vârstă de 36 de ani.

Vezi și Cum arată Roxana Ionescu acum! Dieta cu care a obținut o siluetă de invidiat

Citește și:

Cântăreața de muzică populară care este și asistentă pe secția de terapie intensivă a Spitalului Floreasca. Cum i-a fost descoperit talentul

Dan Capatos, la un pas de moarte, după un atac cerebral: „Am fost paralizat pe partea stângă”