Un botez relaxat, la un local celebru din Cluj, cu prieteni, familie și colegi din PRO TV. Sâmbătă, 27 mai, Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu și-au creștinat fetița, în vârstă de 4 luni, iar invitații au răspândit imagini pe rețelele sociale. Printre aceștia s-au numărtat și proteviștii Amalia Enache, Iulia Ionescu, Cosmin Stan, Rareș Năstase. De altfel, Cosmin Stan, colegul de la știri al Roxanei, a fost chiar nașul micuței.

„Mă bucur foarte tare că am ajuns să fim și prieteni foarte buni, nu doar parteneri de pupitru! Și mă bucur și mai mult că ne-a făcut onoranta surpriză să ne aleagă nașii micuței Zora Rafila! Așa că da, relația noastră merge dincolo de studioul de știri și va ajunge, în curând, la stadiul de familie extinsă, practic, odată cu botezul fetiței. Ne întâlnim deseori și chiar am petrecut ultimul Revelion împreună”, a povestit prezentatorul tv, potrivit TV Mania.

Preotul care a oficiat botezul este chiar bunicul fetiței, tatăl Roxanei Hulpe. Puțini știu că tatăl Roxanei, Iosif Hulpe, este preotul unei comunități minunate, din localitatea Gilău, iar mama ei, Ruxandra Hulpe, este profesoară de religie. Pe 31 august, părinții eu vor aniversa 43 de ani de căsnicie, așa că Roxana a avut mereu exemplul unei familii unite și fericite.

botez-fiica-roxana-hulpeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Roxana Hulpe a fost cerută în căsătorie pe stadion, la UNTOLD

De un an încoace, Roxana Hulpe trăiește o periodă magică. Anul trecut, de ziua ei, pe 1 iunie, când a împlinit 32 de ani, iubitul i-a organizat o petrecere la mare, pe plajă, după care tot el i-a smuls lacrimi și emoții cu o cerere în căsătorie mai atipică. Bogdan Rădulescu, nimeni altul decât unul dintre creatorii UNTOLD, s-a pus în genunchi pe stadion, pe Cluj Arena, și i-a adresat Roxanei marea întrebare. „Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a fost răspunsul Roxanei Hulpe.

La o lună după cererea în căsătorie, Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit, iar pe 1 februarie 2023 s-a născut fiica lor, Zora Rafila.

Roxana Hulpe a fost la un pas de căsătorie cu chef Alex Petricean, însă adevărata fericirea și-a găsit-o alături de Bogdan Rădulescu. Acesta este cel care, alături de Edy Chereji, a înființat festivalurile Untold și Neversea.

Citește și: Roxana Hulpe a născut. Ce nume rar și frumos a primit fetița: „Dumnezeu ne-a trimis o minune”

Citește și: Roxana Hulpe s-a căsătorit cu iubitul milionar, Bogdan Rădulescu. Imagini de la petrecerea nonconformistă de la piscină

Citește și: Roxana Hulpe, cu părinții la UNTOLD, după ce a fost cerută de soție chiar pe stadion. Tatăl ei, preot în Gilău, s-a distrat la festival împreună cu viitorul ginere

Citește și: Roxana Hulpe s-a despățit de chef Alex Petricean și s-a afișat cu noul iubit. Cine e bărbatul care o face fericită pe frumușica de la PRO TV