Frumușica de la Știrile PRO TV și chef Alex Petricean au format un cuplu timp de aproape 5 ani, pentru că în pandemie încă își făceau planuri de nuntă. Din păcate, restricțiile impuse de autorități le-au tot anulat aranjamentele, așa că iată-i și necăsătoriți, și despărțiți.

Roxana Hulpe s-a despărțit de Alex Petricean

Poreclit „D’artagnan”, chef Alex Petricean a devenit cunoscut după participarea sa la prima ediție MasterChef, unde a câștigat locul al treilea. Gastronomia este și domeniul care i-a unit pe cei doi. Invitată la „Vorbește lumea”, de la PRO TV, Roxana Hulpe a povestit cum s-a cunoscut cu Alex.

„În ziua aia am fost să filmez cele mai bune restaurante care au fost premiate. Am intrat în restaurantul respectiv și l-am văzut pe Alex și am știut. Era așa… foarte arogant și asta mi-a plăcut la el. După aceea am vorbit cu el și mi-am dat seama că omul ăsta chiar chiar știe ce face și pe mine mă atrag oamenii care fac cu dăruire ceea ce fac. E și frumos, e și deștept”, a declarat Roxana. Dar iată că nu a fost să fie.

roxana-hulpe-si-alex-petriceanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Cine e noul iubit al Roxanei Hulpe

Roxana nu a făcut încă un anunț oficial, dar nici nu și-a ascuns noua relație. În luna mai, frumoasa blondină se afișa pe Instagram cu Bogdan Rădulescu, cel care, alături de Edy Chereji, a înființat festivalurile Untold și Neversea.

Însă adevărata confirmare a venit de curând, căci Roxana Hulpe și-a sărbătorit ziua de naștere la mare, în compania prietenilor și a noului iubit. Vedeta PRO TV este extrem de îndrăgostită și a publicat filmulețe și poze de la petrecerea de pe plajă, când se sărută și se îmbrățișează cu Bogdan. „Avem puterea să zâmbim, să fim exact cum vrem să fim. Iar eu sunt atât de fericită!”, a scris ea.

Citește și: Mira, primele poze cu noul iubit. Cine e bărbatul pe care l-a ținut ascuns, după ce s-a despărțit de toboșarul ei

Citește și: S-a aflat cu cine se întâlnește, în mare secret, Demi Moore. Cine este noul iubit al actriței?