Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit, la nici o lună de logodnă. Cei doi și-au unit destinele pe un ponton special amenajat, pe malul lacului Tarnița, din județul Cluj.

Vezi în video momentul în care au Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu au spus DA.

Mireasa a purtat cu rochie albă simplă, fără spate, care a urmărit linia corpului, a cărei element cheie a fost o fundă mare, chiar deasupra posteriorului. În loc de tradiționalul voal, Roxana Hulpe a purtat o coroniță din flori naturale, accesorizată cu o panglică albastră.

În ceea ce-l privește pe mire, acesta a ales un outfit casual, format din pantaloni bej, cămașă albă și sacou cu carouri.

Alături le-au fost prietenii apropiați, familia și colegii cedetei de la Pro TV.

hulpe-roxanaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 26

Și dacă ceremonia oficierii cununiei civile a avut loc în natură, în localitatea Mărișel, pe malul Lacului Tarnița din județul Cluj înconjurat de marea de verde a munților Apuseni, petrecerea de după a fost și ea una care a rupt tiparele.

Mirii au ales ca loc de petrecere un complex turistic nou, de lux, construit zona comunei Mărișel, la Tarnița Paradise Resort.

Locul preferat al nuntașilor, cât și al mirilor, se pare că a fost piscina. Căci, după ce mireasa a aruncat buchetul, toată petrecerea, care a durat până târziu, în noapte, s-a mutat direct în piscină.

Video: momentul în care mireasa aruncă buchetul.

Video petrecerea de la piscină.

Cine e Bogdan Rădulescu, soțul Roxanei Hulpe

Roxana Hulpe a fost la un pas de căsătorie cu chef Alex Petricean, însă adevărata fericirea și-a găsit-o alături de Bogdan Rădulescu.

Acesta este cel care, alături de Edy Chereji, a înființat festivalurile Untold și Neversea.

Citește și: Roxana Hulpe, cu părinții la UNTOLD, după ce a fost cerută de soție chiar pe stadion. Tatăl ei, preot în Gilău, s-a distrat la festival împreună cu viitorul ginere