Roxana Hulpe (32 de ani) trăiește o periodă magică. De 1 iunie, când a împlinit 32 de ani, iubitul i-a organizat o petrecere la mare, pe plajă, iar miercuri seara tot el i-a smuls lacrimi și emoții cu o cerere în căsătorie mai atipică. Bogdan Rădulescu, nimeni altul decât unul dintre creatorii UNTOLD, s-a pus în genunchi pe stadion, pe Cluj Arena, și i-a adresat Roxanei marea întrebare. „Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a fost răspunsul Roxanei Hulpe, pe care l-a scris și pe Instagram, în dreptul unei imagini superbe, cu ei doi îmbrățișați.

roxana-hulpe-si-bogdan-radulescu-7SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Și iată că momentele magice continuă. Joi seara, în prima zi a Festivalului UNTOLD, Roxana Hulpe a publicat pe Instagram o imagine cu toată familia, cu cele mai dragi ființe din viața ei: mama, tatăl și viitorul soț. „Nu am lipsit niciodată de la UNTOLD, dar abia anul acesta mi-am umplut sufletul cu de toate. Ai mei”, a scris Roxana în dreptul imaginii, în care apare încadrată de părinții ei zâmbitori.

Tatăl Roxanei Hulpe este preot, iar mama, profesoară de religie

Puțini știu că tatăl ei, Iosif Hulpe, este preotul unei comunități minunate, din localitatea Gilău, iar mama ei, Ruxandra Hulpe, este profesoară de religie. Pe 31 august, părinții eu vor aniversa 42 de ani de căsnicie. Iată ce mesaj superb le scria Roxana, anul trecut, dragilor ei părinți. „Din cei 41, pe 31 dintre ei i-am împărțit. Ne-am tot bucurat împreună și încă o facem. Niște norocoși că vă aveți și că vă am. Știu, a meritat să vin pe lume numai pentru că Dumnezeu m-a dăruit vouă. Sunteți iubirea aia toată. La mulți ani, mami și tati”, le-a transmis Roxana Hulpe pe Instagram.

Cum a ajuns Roxana Hulpe la PRO TV

Roxana Hulpe s-a născut la Gilău (județul Cluj), pe 1 iunie 1990. Lucrează la PRO TV din 2015 și a început ca reporter pe social. Ulterior, s-a specializat pe Educație. Înainte de Pro TV, a lucrat la TVR Cluj, aproape doi ani, şi la începuturile Look TV, post deţinut la acea vreme de Arpad Paszkany, scrie Paginademedia.ro. Este absolventă a facultăţilor de Litere şi de Geografie, instituţii ale Universităţii Babes-Bolyai. În 2020 a fost la un pas să se mute la PRIMA TV, însă cei de la PRO au reușit să o întoarcă din drum, ba chiar să o avanseze. Din 15 noiembrie 2020, Roxana Hulpe prezintă Ştirile Pro TV de dimineaţă (de la ora 7.00), în fiecare duminică, alături de Cosmin Stan.

”Am ajuns la pupitrul Ştirilor PRO TV, aici unde sunt toţi colegii mei din redacţie pe care îi vedeţi zi de zi. Care investighează, documentează, întreabă şi vă aduc cele mai importante informaţii cu aceeaşi dăruire şi precizie. Ei vă aduc zilnic cele mai urmărite şi apreciate ştiri din România.

Documentate în detaliu şi privite mereu din toate unghiurile, astfel încât realitatea să ajungă, aşa cum sunteţi obişnuiţi de 25 de ani, neştirbită în casele dumneavoastră. De aceea rolul pe care îl primesc acum este atât de încărcat de responsabilitate, pentru că voi prezenta munca celor mai buni reporteri, operatori şi editori din România.

E o responsabilitate uriaşă pentru mine, dar şi o bucurie imensă să intru, în anul în care PRO TV împlineşte 25 de ani, în fiecare duminică în casele dumneavoastră pentru a vă aduce alături de jurnalistul Cosmin Stan primele ştiri ale zilei.

Rămân însă şi pe teren ca reporter şi voi continua zi de zi să aflu, să ştiu, să înţeleg, să vă arăt realitatea în imaginile supinse de colegii operatori”, spunea Roxana Hulpe la acea vreme.

Citește și: Vedetă PRO TV, cerută de soție în genunchi, pe stadionul de la UNTOLD: „Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul”

Citește și: Roxana Hulpe s-a despățit de chef Alex Petricean și s-a afișat cu noul iubit. Cine e bărbatul care o face fericită pe frumușica de la PRO TV