Venirea pe lume a fetiței a adus o adevărată bucurie atât pentru Roxana (32 de ani), cât și pentru soțul ei, Bogdan Rădulescu: ”Știam că viața mă iubește, simțeam asta, dar acum Dumnezeu m-a prins în brațele Lui cu totul. Asta simt. Simt că s-a întâmplat cea mai mare dintre minuni: să dau viață. Sunt cu adevărat fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc”, a spus știrista în urmă cu câteva luni, după ce a aflat că este însărcinată.

roxana-hulpe-si-bogdan-radulescu-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Roxana Hulpe a născut o fetiță de nota 10

Extrem de fericită și emoționată, Roxana a declarat pentru PRO TV, imediat după naștere, că venirea pe lume a Zorei a purtat-o printr-un carusel de emoții.

”Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii. Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul.

Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”.

Roxana Hulpe, cerută în căsătorie pe stadion

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit în toamna anului trecut, la nici o lună de la logodnă. Cei doi și-au unit destinele pe un ponton special amenajat, pe malul lacului Tarnița, din județul Cluj.

La logodnă, Bogdan Rădulescu, nimeni altul decât unul dintre creatorii UNTOLD, a făcut un gest de mare îndrăgostit. S-a pus în genunchi pe stadion, pe Cluj Arena, și i-a adresat Roxanei marea întrebare. „Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a fost răspunsul Roxanei Hulpe.

Citește și: Roxana Hulpe s-a căsătorit cu iubitul milionar, Bogdan Rădulescu. Imagini de la petrecerea nonconformistă de la piscină

Citește și: Roxana Hulpe, cu părinții la UNTOLD, după ce a fost cerută de soție chiar pe stadion. Tatăl ei, preot în Gilău, s-a distrat la festival împreună cu viitorul ginere