”A fost o problemă de sănătate din cauza emoțiilor prin care treceam. Am făcut ulcer, sufeream de insomnii, nu dormeam decât dacă luam pastile.

Sincer nu mai aveam timp să mă gândesc la mine, mă gândeam doar la copil (…). Ulcerul s-a rezolvat cu pastile, tratamente”, a dezvăluit vedeta într-o emisiune TV. Roxana Ciuhulescu a mai spus și că a fost la un pas de depresie și că în perioada divorțului și-a dat seama și care îi sunt prietenii adevărați.

Faptul că e persoană publică i-a făcut situația și mai dificilă, pentru că a trebuit să plănuiască totul cu multă grijă. ”Până la momentul dezvăluirii că am divorțat, toată lumea știa că lucrurile sunt ok înre noi, pentru că nu dorim să ne expunem prea mult lucurile personale. Cei de acasă nu vor să audă de problemele noastre, pentru că și ei le au pe ale lor.

Am așteptat să vină vacanța de vară, ca Ana să nu fie întrebată de colegi și să nu fie tachinată. Discutam de câteva luni de divorțul care urma. A fost un divorț elegant, la notariat. Nu ne place circul. Dacă mi-ar fi zis cineva că se va întâmpla așa, nu aș fi crezut”, a mai spus Roxana Ciuhulescu.

Vedeta a povestit și despre actualul soț, cel căruia i-a dăruit, anul trecut, un băiețel, Cezar. ”Mi-am propus să nu rămân singură și am vrut să-mi refac viața și i-am zis fostului soț că vreau să-mi refac viața. Sunt femei care trec prin decepții și nu mai au curaj. La mine lacrimile au secat, au curs în mulți ani.

Mi-am dorit să apară el și a apărut. Nu vreau să fac o comparație. Este un om foarte bun, are un suflet de milioane și îl iubesc cel mai mult pentru sufletul lui. Aveam nevoie de atenție, iubire, apreciere.

Eu nu am fost niciodată o femeie materialistă și nici nu o să fiu. Dacă îmi căutam un soț cu un cont gras, îl găseam în altă parte. M-a atras la el faptul că a devenit un tată pentru Ana”, a mai spus ea.

Vezi și Ce bine arată Roxana Ciuhulescu la patru luni după ce a devenit mamă!

Citește și: