Împreună cu soțul ei, a decis să-și cumpere o locuință. Zis și făcut! Acum aceștia sunt abia la început, amenajează casa, dar Roxana Ciuhulescu a împărtășit cu fanii și primele imagini din noul cămin, unde deja se simte ca acasă.

primele-imagini-din-casa-lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

După ani buni în care au stat în chirie, Roxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu, soțul ei, au decis că e timpul să-și cumpere propria lor casă, iar în urmă cu puțin timp aceștia s-au mutat deja în locuința visurilor lor, ”mică, dar cu multă iubire”, așa cum o descriere vedeta pe rețelele de socializare.

Acum sunt la capitolul amenajare și totul e un haos în jurul lor, după cum mărturisește vedeta pe pagina sa de socializare.

”Știi, este momentul ăla când nu-ți găsești încă nădragii sau ciorapii, îți încălzești supa în ibric sau îti dai seama că prosoapele pe care le pusesei în nu știu care sac sau într-o cutie cu alte cârpe nu mai știi unde le-ai pus. Mda, dar merită compromisul! Ne chinuim puțin la inceput, dar lucrurile se vor așeza. Speram nu la Craciun!

Suntem bucuroși și liniștiți pentru că în sfârșit avem căminul nostru. După 5 ani de stat cu chirie și în niște vremuri tulburi din punct de vedere economic, noi am decis că e timpul să avem căsuța noastră. Mică, dar cu multa iubire”, a spus Roxana Ciuhulescu pe pagina sa de Instagram, unde a postat și mai multe fotografii de familie din noul cămin.

Roxana Ciuhulescu are câteva probleme de sănătate

Roxana Ciuhulescu a avut parte de o lună destul de grea și de obositoare, căci a fost nevoită să care alături de soțul ei și de prieteni toate lucrurile din vechea casă în cea în care s-au mutat, iar acest efort a fost resimțit de vedetă.
Ea a mai povestit că a fost nevoită să meargă la ortoped deoarece aproape că nu se mai putea mișca. Din fericire, a reușit să treacă cu bine peste această problemă de sănătate.

”Jur că în ultima lună n-am mai avut nevoie de sală, am facut cardio intens sus-jos pe scări, am întărit mușchii spatelui prin cărat cutii și saci, ba chiar am slăbit. Într-o zi am fost și în vizita la ortoped pentru o porție de antiinflamator, spatele îmi cedase. Dar iarăși zic, a meritat tot efortul”, a mai spus Roxana Ciuhulescu pe pagina sa.

Vezi și Roxana Ciuhulescu a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Vedeta nu se mai putea deplasa

Citește și:

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit (din nou) în cadrul unei nunți fastuoase. Imaginile cu diva latino în rochie de mireasă îți taie respirația

Monica Tatoiu, dezvăluiri fără perdea din viața amoroasă. Femeia de afaceri a recunoscut că a înșelat: „Nu mi-am refuzat nimic”